• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın Başlıyorum

pesetmedevamet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
3
1
1
37
Merhaba..
Ben yaklaşık 6 aydır sabah diyete başlıyor akşamına bozuyor gece de deli gibi yiyorum.
Gece uykumdan kalkıp çikolata cips çerez yiyip yatıyorum. Hiçbir şey bulamazsam ekmek yiyorum. 6 kilo aldım , moralim çok bozuk çıkmazda gibi hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor sinirlenip daha daçok yiyorum.
Yarın tartılıp sağlıklı beslenmeye geçeceğim. Bu konuyu bu sebeple açtım. Güncel durumu paylaşacağım.

Merhaba..
Ben yaklaşık 6 aydır sabah diyete başlıyor akşamına bozuyor gece de deli gibi yiyorum.
Gece uykumdan kalkıp çikolata cips çerez yiyip yatıyorum. Hiçbir şey bulamazsam ekmek yiyorum. 6 kilo aldım , moralim çok bozuk çıkmazda gibi hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor sinirlenip daha daçok yiyorum.
Yarın tartılıp sağlıklı beslenmeye geçeceğim. Bu konuyu bu sebeple açtım. Güncel durumu paylaşacağım.
🤲 kolay gelsin inşallah verirsiniz kilo

Merhaba..
Selamün Aleyküm kaç kilosunuz acaba özel olmazsa ben aynı durumlardan muzdarip biriyim ve hayatımda hiç görmediğim bir kiloya geldim kendime engel olamıyorum zaten evde harekersizim kendkki berbat hissediyorum

Back
X