- Konu Sahibi kabardinka85
-
''2008 kasım ayında çıkmaya başlamıştık, aradan bir 3 ay geçtikten sonra evlenmeye karar verdik,ama malesef babası karsı cıktı, boyum kısaymıs şişmanmışım oğlunun yanına yakısmıyormusum.
ayrılmadık yine de''
ama aradan 3 ay geçtikten sonra evlenmeyi düşünmüş şimdi neden böyle birşey olduki durup dururken?bana biraz çelişkili geldi bu anlatım yoksa anlatmayı atladığın bir drum da var mı?
okadar fedakarlık yaparsan işte böyle degerin kıymetin olmaz eziceksin güzelim erkek milleti iyilikten anlamaz yiyiceksin gezieksin asla kendinden ödün vermiceksin bak gör nasıl kimetli olursun bundan sonra akıllan işte önce seni seveni bul senin sevdigini degil
sen de neredeyse oh iyi olmuş diyeceksin...ama birini yiyip sömürüp gezmekle kimsenin hakkına giremem, sonuçta bu dünya yalan bunun bir de diğer tarafı var,ben Allah'ımla aramı bozamam...evet haklısın böyle yapınca kıymetli oluyosun ama öylke de olacaksa olmasın be tumese...
ne alaka öbür taraf falan kendinizin kiymetini bilin gezmek tozmak derken adamın parasını demiyom gülüm önemsemeyin ya işte sonuc böyle adam gider iki günde tanıdıgı kızı alır e bu kızın neyi eksikti her şeyi yaptı ama yaranamadı ne olur biz varsak hayat var kızlar alahın verdigi ömrü deymeyeceklere harcamayın
çelişki neresinde? biz ortaokulu falan beraber okumuştuk birbirimizi tanıyoruz diye uzatmayalım dedik, ailesine konuyu actıgında babası karsı cıkmış ama yine de devam ettik ilerde belki değişir diye...ama olmadı işte...
başıyla sonunda biraz çelişkide kaldım yani sonuçta o da seninle evlenmek istemiş sonrada sen kimsin demiş yani buna anlam veremedim.neyse diyeceğim şu ki evlenmek kadar ciddi br düşünceye sahip olduktan sonra ailesi istemediği için gerçekleşmiyecek bir evlilik düşüncesini sonlandırmış olması sana hakaret edebileceği anlamına gelmez gelirsede bu kişinin karakterinde var bir arıza.yani burda sadece sen değil başka biride senin yerinde olabilirdi ve bu durumu sadece sen yaşamamışsındır eminim.böyle olumsuz düşünceler içinde kendini sıkma bak üstündende zaman geçmiş bi hayli.ne hali varsa görsün.hesap döner sap döner gün olur devran döner.
Ya orası öyle zaten emek verirsin, o kadar şey yaparsın bir de bakarsın çorbada hiç tuzu bulunmayan biri çıkar karşına, hadi ben bir yerde yaptıklarıma da acımıyorum, gerçekten tümese, sadece o lafları kulaklarımdan gitmiyo varya böyle ter içinde kalıyorum bazen uykularım kaçıyo.Ama vaya o Allah kan kustursun ona da ailesine de, ne biliyim beddua nedir bilmezdim taki canım bu kadar yanana kadar...
tamam canın yandı sevdin adam sandın degilmiş hic bişeye degmezmiş sen bundan sonra hakkadene yap onut gitsin onu niye yaptı bunu niye yaptı diye düşüne düşüne kendine eziyet etme kendini sev herşeyden önce sabılı ol görürsün bak senin ahın cıkar onun biyerlerinden güzel allahım kimsenin ahını kimsede komaz sıkma canını
canım seni çok iyi anlıyorum.. bi insan sevince gözü para pul gurur ana baba gözü hiçbişiyi görmüyo.. ablamın bi arkadası vardı.. sevgılısı unıversıte okuyordu kızında aynı sehırde işyeri vardı.. resmen kız okuttu o çocuğu yemek parasından tut kıyafetlerıne parfumlerıne hatta sıgarasına kadar kız alıyordu köpek gibi sevıyordu sevgılım o benım nolcak dıodu.. cocuk unı. bitirdi kıza evlencez evlencez dııp duruyodu bu arada.. 4 yıl sen ye iç gez toz gönül eğlendir sonra ıkı ay tanıdğn kızla nısanlan .s.s.s o kızın nasıl acılar cektığıne ben sahıt oldm o yuzden neler hıssedebıldığnı cok ii anlıyorum.. aradan 1 yıl geçti unutamadım dıosun.. neden biliomusun ? cunku sen sadece onun sevdığnı onunla yasadğn guzel gunlerı fln dusunuosundur.. onun senı haketmedığını onca emeğine onca sevgıne rağmen sana yasatttığı acıları düşün zamanla sevgın nefrete dönüşecek emin ol.. ve sana gerçekten değer veren biriyle birlikte ol canım olmuyor yapamıyorum deme sevmek cok kolay sadece herseye basından baslamak zor gelır onada alısırsın zamanla.. ama canım sanada şöyle bi tavsiyede bulunayım ablam hep derdiki bi erkeği nasl alıştırırsan o öyle gider.. sevdiğini çok belli ederse kaybetme korkusu yaşamaz , çok verirsen hep dha fazlasını ister... ne kadar canın acısada tutun hayata bi yerlerden sadece kendıne değer ver sadece kendını sev herseyden çok sonrası zaten kendılığınden gelır..
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa satar seni..diye bi söz var.konuyu okuyunca aklıma o geldi..
o adam bugün arasa gene gidersin gibi bi his oldu içimde.sakın!artık kendine bi yön çiz ve kendini üzme
bu kacinci konu onun icin actigin..
bak o hayatini kuruyor ve sen hala onunla yasadiklarini kendine hatirlatip mahvediyorsun kendini..
asil simdi basliyor hayat senin icin..
daha tecrübelisin, kimsenin canini yakmasina izin vermezsin..
evet yasadiklarin cok zor, sonucta bir genc kizin en masum hayalleriyle oynanmis ama artik bir dur kendine..
ömründen degil bir gün bir dakika bile verme artik o adam icin..
yeni hayallerin pesinde kosma zamani simdi, bosuna hayatini erteleme...
okurken gerçekten çok üzüldüm keşke bu kadar kendinden ödün vermeseydin ama olmuş bi kere bunlar nasıl insan ya hele eski sevgilin ne kadar nankörmüş allah a havale te cnm allah büyük alma mazlumun ahını çıkar ayeste ayeste bunu asla unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?