- 21 Nisan 2016
- 789
- 270
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
arkadaşlar daha önce bir çok kez konu açtım ama bu seferki sağlıksal arkadaşlar 8 yıllık evliyim 34 yaş ileri derecede pcos mevcut çok nasir adetim kendiliğinden olur zayıfım ama çoğunlukla ilaçla oluyor eşimde sorun yok daha tüp bebek öncesi birçok yol denendi ilaç aşılama vs olmadı şuanda tüp bebek sürecine girdik ama henüz yaptırmadım çalışıyorum ve yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım bebek güzel bir olay ama malum fiyatları pahalı özelde yaptırmayı düşünüyorum lakin daha yeni işe girdim biraz kendimi toparlayıp öyle yaptıralım diyorum 1,2 seneye kadar hiç yaptırmazsak doktorlar tüp bebek kesin çözüm değil ama kendi kendine bırakırsan 10 yıl sonrada çocuğun olabilir 10 ay sonrada ama ileri derece pcos olduğu için Allah bilir ama çok çok zor çocuk sahibi olman tıp dışında dedi ben de 1,2 sene sonra yaptıralım diyorum yani 36 yaş olsa ne olacak nasip olduktan sonra yani hep başka planlarım oluyor bu mevzu önüne geçiyor inanın maddi manevi çok zor süreç az çok biliyorum ben de bu 1,2 sene içinde bitkisel hamile kalmayı kolaylaştıran kürler oluyormuş onlardan alsam denesem ne olur diyorum valla şu dönemde hiç bebek tedavisi yaptırasım yok etraftakilerin de diyeceği bir durum yok çünkü satın alınacak bir durum değil kafamda bir türlü bu durumu halledemedim gitti