• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yaptım..oldu

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Arkadaşlar burda sürekli okuyorum bazı arkadaşlar boyanın üstüne kına tutarmı diye sormuşlar tutuyor hemde çok güzel tutuyor dökülme varsa duruyor parıl parıl parlıyor ben kızıl saçımın üstne yaktım kestane rengi bildiğiniz boya yapmışım gibi oldu aktarlarda bulabilirsiniz kına setleri var içinde bildiğiniz yeşil kına renk veriici otlar falan var ben çayla kardım içine zeytinyağı badem yağı sirke yumurta sarısı koydum bir gece karılmış halde beklettim ve sürdüm öyle uyudum sabah yıkadım saçlarım ışıl ışıldı 2 kere yaktım kırıkların kötü görüntüsü bile gitti saçım benim açıcılardan çok yıpranıktı artık kalmadı o yıpranıklık ve öyle korkulduğu gibi kokmuyor 2 yıkamada gidiyor düşünen arkadaşlar yazımı okuyarak daha rahat kara verirler

katılıyorum kınanın üzerine boya tutmuyor

BOyalı saçıma kına yaptım tuttu. Kızıllığını beğenmedim kınadan bir hafta sonra tekrar boya yaptım o da tuttu. Sanırım saçtan saça fark ediyor

kızlar ben yıllar öncede kına yapmıştım kınanın rengindn sıkılmıştım boya yapmıştım aslında kınalı saça boya tutuyor ama açık renkler pek istenilen tonda olmuyor yoksa ben yaptım boya kına üstüne

Back