Aslında herşey bitlenmemle başladı
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Anasınıfı öğretmeniyim ve haziran ayında okulun en son günü karneleri dağıtırken saçında bit olduğunu bildiğim halde minik öğrencimle sarılmalar öpüşler koklaşlar fotoğraf derken olan oldu:) Tabi ben psikopata bağladım birsürü losyonlar şampuanlar kurtuldum ve oreal li saça bit gelmediğini duydum:) O gazla gidip saçıma gölge attırdım
Eki Görüntüle 623243
Eki Görüntüle 623243
Aslında fena olmadı hoştu ama kalın kalın paketlendiği için dipler çizgili çizgili zebra gibi oldu sanki. hoşlanmadım o görüntüden. İnce paketlense üzerine boya yapılsa renkler arası daha yumuşak bi geçiş olurdu ve rahatsız etmezdi sanırım. Bende yıpranmasın diye...!bir daha boyamadım ama dipler iyice çıkıncada birazda yıprandığı için kına yakmaya karar verdim :) ve gerçekten çirkin bi renk oldu
Eki Görüntüle 623252
sonra 2 kez daha kına yaktım 1 ay içinde.kınanın içinede alman taşı kattım. üzerinede amonyaksız garnier ve bitkisel bi kaç boyaylar 4-5 kez boyadım. ama renkleri çok değişmedi. kızıllık koyulaştı boyalar çok az fark ettirdi
Eki Görüntüle 623254
Evet saçım çok sağlıklı oldu kınayla ama çok sıkıldım renginden. Bi de yakışmadı sanki bana daha esmer gösterdi gibi. Taktım kafaya rengini açmayı. Ve arkadaşlar toplamda bir haftada 1er gün arayla 3 kez açma (2si orealle biri krem boya açıcı ile) 2 kez boyama yaptım. işte sonuç
Eki Görüntüle 623255
Eki Görüntüle 623256
ve ben huzurlarınızda saçlarıma bugüne kadar ettiğim tüm hakaretlerden, çok cansızlar, kedi tüyü gibiler, bunları boyatsam dökülürler azıcıklar vs. lafları için özür dileyirom. 1 haftada 3 kez açtığım 2 kez boyadığım saçlarım hala sağlam maaşallahhhh. Ama tabi ki üst üste kına yaktığımdaki o ışıl ışıl hali yok ama yıpranmada pek yok diyebilirim. Kınası olupta açmak isteyen cesaret edemeyenlere cesaret verir inşallah :) Çünkü ben internetteki araştırmalarımda bu işin uzmanlarından kınalı saç açılmaz boyamaz yanar vs. şeyler duydum okudum. Oluyo arkadaşlar inanmayın bakınız ben