tabi ben çorbayı ilk verdiğim için yarın vermeyeceğim en az birkaç gün bekliyeceğim.
bende .çorbalara yeşil yapraklı sebzelerden koymadıysam ertesi gun veriyorum. çorbayı sıcakken kavanoza koyup kapatıyorum soğuncada dolaba koyuyorum. ertesi gunde kavonozu sıcak suya koyup oyle ısıtıyorum çorbayı.buzlukta saklanabileceğini okumuştum ama ben koymuyorum buzluğa.çalışsaydım sanırım koyardım.
Hani etleri filan saklıyoruz da dondurucuda , o da mecburen, çorbayı taze taze yapmak varken gerek yok bence dondurucuda saklamaya. O gün acelem varsa, yapamazsam çorba içirmiyorum... Diğer yedirdiklerimle idare ediyorum artık...
artık buzdolapları çok iyi, çok taze tutuyor. ertesi güne kalabilir. ama dondurucuya koyma bence. çorba bu nihayetinde, yeniden yapılabilir.
ben bugun kabak patates pırınc ıspanak yaptım ama yemedı uyudu vaktı gectı veremedım pıstıgı gıbı kaldı tekrar ısıtmadımda acaba bunu yarın verebılırmıyım dokeyımmı pişirdigimle kaldı
canım verme çünkü içinde ıspanak var biliyorsun ıspanak pişmiş olarak ertesi güne bekletilirse yarardan çok zararı oluyor.içinde ıspanak olmasaydı yarına verirdin bence onu bir şekilde değerlendirip siz yiyin bugün olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?