Yaptığım çevirileri kontrol edebilir misiniz ?

bence internette problem gençler arasında yazimmi ingilizce bişiler onlada ilgili.. yani sosyal medya gençleri etkiliyodan falan hireriz bunlarda küreselleşmenin etkilerideir ve gençler avrupa kültürüne özenerek daha umutsamaz hale gelmektedir:)

Ablacım çok saolun .İsterseniz birkaç cümle ekleyebilirsiniz. Sizce yeterli mi bunlar :)

ya hocanın kaç kelime istediğine bağlı..
yarım sayfada götürme şimdi:) yani çok az çeviri yaptık sen daha fazlasını yazdın demi..

Hoca ödevi şöyle yapın böylr yapın diye kurallar koymuyor.Bize ait her şey

sen bilirsin canım.. slayttan kastın kağıda bölüm bölüm çıkartmakmı ? yoksa power point slayt sunum anlamındamı?
ee hoca severse yap uğraştığını görsün iki üç bişide sor yalandan :) ilgilendiğin belli olsun :)

Abla merakımdan bir şey sormak istiyorum .Üniversitede mi akademisyen misiniz ? :)

Ablacım sizi de çok rahatsız ettim kusura bakmayın .Benim bir de hikaye yazmam lazım .Önce sizce Türkçe mi yazayım yoksa İngilizce mi yazayım ?

Abla kimyada bir video çevirmem gerekiyor .Bir kısmı çeviremedim .Yardım edebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…