- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Cozumu tabiri caizse tinlamamakta bulduk. Cidden babannem hep sikayetci ama annem ve biz cocuklari duymuyoruz :)desenize bu boyle devam eder
siz boyle konustugunuza gore bekarsiniz galiba o yuzden bukadar rahatsin yada kaynanan ölmus :-DŞu kaynanalar şikayet etmeden duramıyorlar bi düşünseler kendi yaptıklarını ama nerde onlar sütten çıkma ak kaşık bütün suç gelinde.
Eşine neden öyle davrandığını anlatınca eşin ne diyor
siz boyle konustugunuza gore bekarsiniz galiba o yuzden bukadar rahatsin yada kaynanan ölmus :-D
Ayyy sorma şekerim benimki yeğeniyle konuşmuşlar buda onca laftan birine kafayı takmış içeri koşa koşa geldi tansiyonum tansiyonum diye ayyy anne ne oldu al tansiyon hapın diye dibinde bittim yokkkk yaranamadık yine suçlu olduk seninde işin gücün yok hap yetiştiriyon dedi rolcu gacıııı yalannncıkkkdan yapıyormuşo olmayan tansiyonu, sekeri bahane edip ayilip bayilma bi ekol galiba yalanci kvler arasinda..
tabire koptum, basortu bi yana kendi bi yana
esine kavga etmeden, guzelce anlat, seninle ugrasip samimi olunca zarar verdiklerini,onlarla yakin olmanin fayda degil zarar getirecegini..
bence aciklik korkutuyor bu numaracilari.. yalanlarina inanilirken, ortalik karisirken sorun yok; yuzyuze gelinip konu acilinca diyecek laflari kalmiyo ve foyalari ortaya cikmasin diye kendilerini ordan oraya atiyorlarAyyy sorma şekerim benimki yeğeniyle konuşmuşlar buda onca laftan birine kafayı takmış içeri koşa koşa geldi tansiyonum tansiyonum diye ayyy anne ne oldu al tansiyon hapın diye dibinde bittim yokkkk yaranamadık yine suçlu olduk seninde işin gücün yok hap yetiştiriyon dedi rolcu gacıııı yalannncıkkkdan yapıyormuşyengemde geliniyle tartışırmış bayılır numarası yaparmış oğlunun dikkatini çekmek için gelinde birgün arkasından çekilmiş bunun kafa yemek masasına dönkkkk diye vurunca ayyy anammm yandımyaaa demiş hastanede açtı gözünü birdahada yapmamış eee artık bayılırken tutan gelin akıllanmış konu sahibi en güzelini ne biliyormusun yüze gülüp arkadan konuşmak sanırsam çünkü heriki ailedeki damatlar öyle yapıyor annem babam kayınvalidem kayınpeder yere göge sığdıramıyorlar yalaka damatları bende soğuk revani espiriden bile anlamayan biriymişim öyle diyorlar bizim damat annemin ellerini öpüyor annem bi istedin bi derdin varmı diye birgün onlara gittim kardeşimle ikisi daha kötülemedikleri bir yanı kalmadı annemin ama annem babsm hayatta inanmaz neden yapmaz onlar çok iyi tanıyor damadını ikincisi görümcemleri eşleri yıkama yağlama yaparlar ufak bi hediye alırlar anında eşimden şukadar masraf yaptık annene babana parasını ver derler eşim bir sus iki sus 3.cüye söyledi kv kp ortalığı ayaga kaldırdı kıskanıyorsun fesatlık yapıyorsun dediler eşime damatlar inkar etti herzaman olduğu gibi yok bu dünya sahtekar hilekar insanların dünyası olmuş artık ona inanıyorum ben
siz boyle konustugunuza gore bekarsiniz galiba o yuzden bukadar rahatsin yada kaynanan ölmus :-D
o olmayan tansiyonu, sekeri bahane edip ayilip bayilma bi ekol galiba yalanci kvler arasinda..
tabire koptum, basortu bi yana kendi bi yana
esine kavga etmeden, guzelce anlat, seninle ugrasip samimi olunca zarar verdiklerini,onlarla yakin olmanin fayda degil zarar getirecegini..
Ayyy sorma şekerim benimki yeğeniyle konuşmuşlar buda onca laftan birine kafayı takmış içeri koşa koşa geldi tansiyonum tansiyonum diye ayyy anne ne oldu al tansiyon hapın diye dibinde bittim yokkkk yaranamadık yine suçlu olduk seninde işin gücün yok hap yetiştiriyon dedi rolcu gacıııı yalannncıkkkdan yapıyormuşyengemde geliniyle tartışırmış bayılır numarası yaparmış oğlunun dikkatini çekmek için gelinde birgün arkasından çekilmiş bunun kafa yemek masasına dönkkkk diye vurunca ayyy anammm yandımyaaa demiş hastanede açtı gözünü birdahada yapmamış eee artık bayılırken tutan gelin akıllanmış konu sahibi en güzelini ne biliyormusun yüze gülüp arkadan konuşmak sanırsam çünkü heriki ailedeki damatlar öyle yapıyor annem babam kayınvalidem kayınpeder yere göge sığdıramıyorlar yalaka damatları bende soğuk revani espiriden bile anlamayan biriymişim öyle diyorlar bizim damat annemin ellerini öpüyor annem bi istedin bi derdin varmı diye birgün onlara gittim kardeşimle ikisi daha kötülemedikleri bir yanı kalmadı annemin ama annem babsm hayatta inanmaz neden yapmaz onlar çok iyi tanıyor damadını ikincisi görümcemleri eşleri yıkama yağlama yaparlar ufak bi hediye alırlar anında eşimden şukadar masraf yaptık annene babana parasını ver derler eşim bir sus iki sus 3.cüye söyledi kv kp ortalığı ayaga kaldırdı kıskanıyorsun fesatlık yapıyorsun dediler eşime damatlar inkar etti herzaman olduğu gibi yok bu dünya sahtekar hilekar insanların dünyası olmuş artık ona inanıyorum ben
bence aciklik korkutuyor bu numaracilari.. yalanlarina inanilirken, ortalik karisirken sorun yok; yuzyuze gelinip konu acilinca diyecek laflari kalmiyo ve foyalari ortaya cikmasin diye kendilerini ordan oraya atiyorlar
Cozumu tabiri caizse tinlamamakta bulduk. Cidden babannem hep sikayetci ama annem ve biz cocuklari duymuyoruz :)
Cok gecmis olsun :) yani kendi aramizda tinliyoruzda ona karsi oyle bir durus sergiliyoruz :) lutfen bebeginizde varmis kendinizi heba etmeyin.N.E takmamasi. Ne umursamamasi dunden beri bas agrisi cekiyorum esliginde mide bulantisi.
emzirdigim halde 2 kez ilac kullandim
Cok gecmis olsun :) yani kendi aramizda tinliyoruzda ona karsi oyle bir durus sergiliyoruz :) lutfen bebeginizde varmis kendinizi heba etmeyin.
Babannem anneme buyuk saygisizlik yapti. Babam annesinin ne oldugunu biliyor tabiki. Ama annem hic laf sokamaz cevap vermez zaten aile terbiyesinden dolayida demez ama simdi babannem anneme gidemiyor uzun kalmaya cunku hic davet edilmiyor, dedikoduya baslayacak gibi olsa ben bilmiyorum der kalkar annem. Diyelim o konustu hic duymamazliga verir. Haliyle hem o gicik oluyor hemde uzak kaliyor :) goruntude cok saygiliyiz ama eskisi gibi anne anne diyede gezmiyor yanitesekkur ederim
o daha mi sinir eder O'nu?
canimi cok sikan bir diger sey ise kv ye karsi silahsiz olmam.
bende laf cakamiyorum agliyo bayiliyo
kavga zaten edemiyorum
gitmem desem esim arada heba oluyor
ne yapsamda altta kalmasam kv belki bundan guc aliyor
Babannem anneme buyuk saygisizlik yapti. Babam annesinin ne oldugunu biliyor tabiki. Ama annem hic laf sokamaz cevap vermez zaten aile terbiyesinden dolayida demez ama simdi babannem anneme gidemiyor uzun kalmaya cunku hic davet edilmiyor, dedikoduya baslayacak gibi olsa ben bilmiyorum der kalkar annem. Diyelim o konustu hic duymamazliga verir. Haliyle hem o gicik oluyor hemde uzak kaliyor :) goruntude cok saygiliyiz ama eskisi gibi anne anne diyede gezmiyor yani
bende de vardi bunun ultra ust hali, krizler gecirirdi ve kipkirmizi olurdu.. olayi kendi baslatir, kendi kavga eder ve finali bu sekilde yapardiaynen oyle benimki akrep gibi sokar vide ortaya dokup sende sunu bunj dedin deyince goz yasi hazir mubareyin aninda istediginiz boy ve ebatta istediginiz miktarda goz yasi itinayla dokulur
tesaduf deyil bilerek takip ediyosun bos bos konusuyosun bidaha karsima cikmasan iyi olurAlıntı yaptığın mesajı okuyup anlayabildiğine emin misin? Bu gece ikinci defa denk geliyoruz, kötü tesadüf...
bende de vardi bunun ultra ust hali, krizler gecirirdi ve kipkirmizi olurdu.. olayi kendi baslatir, kendi kavga eder ve finali bu sekilde yapardi
aynen oyle
benimkide basortusunu savurur daha inandirici oluyor zaar
eşime vicdan yaptırıyor
BEN HİÇ KARIŞMAM YETER Kİ SİZ İYİ OLUN (yalan düpedüz karışıyor)
AMAN ELLE