Yapti yine yapacagini kv

Off nedır bu gelınlerın cılesı yaaaa allah yardım etsın..

Kaynanayi oylesine ararsinda , esinin hatiri icin ..
Peki eltilerinide ara diyormu esin ?
Bence mesafeni onlara karsi koru , onlar arasin madem oyle seni ..

Kaynanayi oylesine ararsinda , esinin hatiri icin ..
Peki eltilerinide ara diyormu esin ?
Bence mesafeni onlara karsi koru , onlar arasin madem oyle seni ..

kaynanayi ne zaman arasam yilan gibi sokuyor.
hatta bir kac kere konusmamayi planliyorum.
esim evet ara diyordu ben cemkirince vazgecti :KK70:
esime kalsam ooooo herkesi affedip herkesi memnun edeyim tukurseler yarabbi sukur deyim.
Allahtan cirkefimde hakkimi savunuyorum

esime kalsam ooooo herkesi affedip herkesi memnun edeyim tukurseler yarabbi sukur deyim.

peki eşin öyle hep sen yapıcı ol modunda olunca eşine kızmıyormusun soğumuyor muusn,
napsan da kv lere yetmezzz, ben çok bişey yapmadım baktım aşırı beklentili seviyeli durdum gittim geldim ama yetmiyoırrrr eşim de hep beni suçluyor, annesigil in huyu öyleymiş de bilmem ne de eltimin gidip geldiğini bana anlatıyor eşim ve ben deliriyorummmmmmmm

Ohhhh iyi yapiyosun ..
birak sabah aksam deger versen bi dakika otursan sen ne yaptinki derler ..
Kaynanalar kadar nankor bir millet yok herhalde :KK53:

erkekler neden sürekli annelerinin egoları için karılarına baskı yaparlar,
yani sen nasıl mutlu olacaksan nasıl huzurlu olacaksan ilişkini öyle ayarla demezler??????
ben delirecem artık bu mevzuudan dolayı,
böyle diyen erkek varmıdır yaa??

peki eşin öyle hep sen yapıcı ol modunda olunca eşine kızmıyormusun soğumuyor muusn,
napsan da kv lere yetmezzz, ben çok bişey yapmadım baktım aşırı beklentili seviyeli durdum gittim geldim ama yetmiyoırrrr eşim de hep beni suçluyor, annesigil in huyu öyleymiş de bilmem ne de eltimin gidip geldiğini bana anlatıyor eşim ve ben deliriyorummmmmmmm

kızmazmıyım dün birbirimizi yedik...
bana en çok koyan herkes memnun benden bi bu nemrut değil...
yahu oğlum mytlu diye sevinmek şöyle dursun bildiğin kıskanıyor böyle alttan alttan süzüyor filan.
eşimde beni suçluyordu ilk zamanlar sonra sonra farketti şimd annemin huyu öyle diyor Allahtan çok uzakta yaşıyor yoksa bu kadar sakin olamazdım

erkekler neden sürekli annelerinin egoları için karılarına baskı yaparlar,
yani sen nasıl mutlu olacaksan nasıl huzurlu olacaksan ilişkini öyle ayarla demezler??????
ben delirecem artık bu mevzuudan dolayı,
böyle diyen erkek varmıdır yaa??

valla sizde kendi yolunuzdan dönmeyin ben böyle yapıcam
eğer eşlere kalsak polliyanna modunda gezmek zorunda kalıcaz

Hanımlar istediğim cevapları aldım sizde benimle aynı fikirdesiniz...
evet mesafeye devam edicem
eşime hıı evet deyip bildiğimden şaşmıycam
eşim biraz yumuşatmıştı beni
ama erkek aklıyla kadın hissi bir olmuyor işte

oglunu görünce tek ayılıp bayılan kv bende sanıyordum
benimkininde midesi bulanır başı döner
ama oglu kapıdan girince:KK45:
eşimde bana dediki bigün annem hasta niye haber vermedin dedi
bende valla seni görünce oldu ne olduysa dedim:KK53:

aynen oyle
benimkide basortusunu savurur daha inandirici oluyor zaar :KK70:
oglunu görünce tek ayılıp bayılan kv bende sanıyordum
benimkininde midesi bulanır başı döner
ama oglu kapıdan girince:KK45:
eşimde bana dediki bigün annem hasta niye haber vermedin dedi
bende valla seni görünce oldu ne olduysa dedim:KK53:

eşime vicdan yaptırıyor
BEN HİÇ KARIŞMAM YETER Kİ SİZ İYİ OLUN (yalan düpedüz karışıyor)
AMAN ELLE

Aman bende konu başlığını okuyunca dedim ne yapmış acaba kötü bir şey okuyacağım sandım. Bırak böyle kalsın daha iyi aynen devam. Eşin üzülüyor olabilir ama sen konuşarak ikna edersin doğru olanın bu olduğuna mıç mıç birlikte olmak zorunda değilsin. Sevmiyorsan sevmiyorsundur. Saygısızlık etmediğin sürece kimse sana birşey diyemez. Ne kadar mesafeli olursan böyle tiplere o kadar iyi bence. :KK45:

annemin huyunu biliyorum yasli kadin ne yapayim ne olur sen idare et diyor
Kaynananı her cuma arasan onu konuşturmadan hoş beş edip kapatsan eşinle kaynana evine gidince surat asmasan ama sıhbette etmesen resmi dursan bence eşin eltileri umursamaz. Benim eşim hiç eltini ara demez eltimde beni aramaz. bi ara eltim sen kuçuksun bayramda bizi araman lazım eşini biz aradığımızda konuşuyorsun bizimle demişti hiçte aramadım valla.

Aman bende konu başlığını okuyunca dedim ne yapmış acaba kötü bir şey okuyacağım sandım. Bırak böyle kalsın daha iyi aynen devam. Eşin üzülüyor olabilir ama sen konuşarak ikna edersin doğru olanın bu olduğuna mıç mıç birlikte olmak zorunda değilsin. Sevmiyorsan sevmiyorsundur. Saygısızlık etmediğin sürece kimse sana birşey diyemez. Ne kadar mesafeli olursan böyle tiplere o kadar iyi bence. :KK45:

saygisizlik vs. zaten yok ama ben izin verirsem onlar laubali oluyor ve saygisizligin dibine vuruyor.
ben bir nevi kendimi koruyorum
kv nin sikayeti NEDEN SAMİMİ OLMUYOTMUSUM DA NEDEN EVLERİNE GİTMİYORMUSUM NEDEN VİC VİC DEGİLMİSİM baska hicbir gerekcesi yok

evini temizlerim tesekkur etmez asla yemek yaparim ihhh olmamis bu der :KK70:
hakkim helal degil tum kv ler duysun boyle yapinca haka giriyorlar
Canım haklısın benimki de aynı temizlik yaparım niye yaptın yemek niye yok dedi yemek yaparım kusur bulur yapacağımı biliyorum ama eşim var arada bundan sonra yemek yapmıyorum ben beceremem diyorum silip supuruyorum bulaşık çay yapıyorum okadar oda 2 hafta kaldığım için mecbur yapıyorum eltim hiç iş yapmaz ona yap diyemiyo kavga çıkıyo kaynın tutuyo karısını

saygisizlik vs. zaten yok ama ben izin verirsem onlar laubali oluyor ve saygisizligin dibine vuruyor.
ben bir nevi kendimi koruyorum
kv nin sikayeti NEDEN SAMİMİ OLMUYOTMUSUM DA NEDEN EVLERİNE GİTMİYORMUSUM NEDEN VİC VİC DEGİLMİSİM baska hicbir gerekcesi yok

Ama bunları yapmak zorunda değilsin ki zaten. Bu kayınvalideler ne tuhaf ya. Komşumuzun kv oğlu ile konuşuyor. Gelinini sordu, yemek yapıyor dedi. O ne yapıyor dedi. Yeşil fasülye dedi. Kadının verdiği cevap "tabi para var yiyorsunuz biz yiyemiyoruz pahalı diye" oğlu da kızdı bağırdı. Söyleyecek eleştirecek bir şey olmasa bile yaratıyorlar inan, ya km uzakta başka şehirde ama oradan huzur bozuyor kadın. Böylelerinden uzak durmak en iyisi.

Kaynananı her cuma arasan onu konuşturmadan hoş beş edip kapatsan eşinle kaynana evine gidince surat asmasan ama sıhbette etmesen resmi dursan bence eşin eltileri umursamaz. Benim eşim hiç eltini ara demez eltimde beni aramaz. bi ara eltim sen kuçuksun bayramda bizi araman lazım eşini biz aradığımızda konuşuyorsun bizimle demişti hiçte aramadım valla.

kv mi her cuma arayip gonlunu yapacak kadar SEVMİYORUM
o coook eskidendi.
zaten sinir oldugum nokta bu ben SURAT ASMİYORUM
sadece konusmuyorum bisey sorarlarsa cevap veriyorum sohbete dahil olmuyorum
kv agzimla kus tutsam memnun olmuyor bende iyiden iyiye gicik oluyorum ona

Ama bunları yapmak zorunda değilsin ki zaten. Bu kayınvalideler ne tuhaf ya. Komşumuzun kv oğlu ile konuşuyor. Gelinini sordu, yemek yapıyor dedi. O ne yapıyor dedi. Yeşil fasülye dedi. Kadının verdiği cevap "tabi para var yiyorsunuz biz yiyemiyoruz pahalı diye" oğlu da kızdı bağırdı. Söyleyecek eleştirecek bir şey olmasa bile yaratıyorlar inan, ya km uzakta başka şehirde ama oradan huzur bozuyor kadın. Böylelerinden uzak durmak en iyisi.

hah iste ayniii benimki.
hic birsey bulamassa ise sol elle sag elle baslamami sacima taktigim tokayi tirnagimda ki ojeyi kizimin altini erken gec temizlememi hatta otururken neden sirtimi az dayadigimi elestiriyor.
hic sebepsizce bu insani dahada irite ediyor
sirf uzmek icin yapiyor umreye gitti helallik isemedi iyikide istemedi hakkimi helal etmiyorum.
ASLİNDA SUC BENİM İLK EVLENDİGİMDE SAMİMİ VE SİCAK DAVRANDİGİM İCİN
TEMKİNLİ OLAMADİM

X