- 20 Eylül 2020
- 48
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi Yineunuttu
Bunun tüp bebek konusuyla alakası nedir acaba orayı anlayamadımMerhaba hanımlar. Yaklaşık 3 ay önce falan bir kilo taze yaprak aldım hasladim ve difrize koydum. Lakin çocuğun doğum gününde sarmak istediğimde yaprakların hala çok kart sert ve damarlı olduğunu farkedip hayal kırıklığına uğradım. Sarılmiyor sararken yirtiliyor patlıyor vs. Biraz önce buzluktan çıkarttım canım çekiyor valla sarmam lazım ama yapraklar da o kadar kötü ki istek gelmiyor. Yapraklar cozulunce veya çözülmeden tekrar biraz daha haslasam etkisi olur mu fayda eder mi acaba. Tecrübeli ev hanımları bana cevap verirse çok sevinirim
Tüp bebek ne alaka bende onu anlamadım? Soru sordum tüp bebek nerede geçiyorBunun tüp bebek konusuyla alakası nedir acaba orayı anlayamadım
Tüp bebek konusunu seçerek sorunuzu sormuşsunuzBunun tüp bebek konusuyla alakası nedir acaba orayı anlayamadım
Ben senelerdir ilk kez giriyorum bu siteye nereden silip nereden duzenleyecegim acabaTüp bebek konusunu seçerek sorunuzu sormuşsunuz
Nereden silip nereden duzenleyecegim acaba bulamadımTüp bebek?
Zaten hep çiğ harçla yapıyorum ama yaprak sert olunca sarması işkence haline geliyor ve güzel saramiyorumÇiğ harçla sarıp düdüklü de pişirebilirsiniz. Sert yaprak olunca ben düdüklü tencerede pişiriyorum.
Zaten ya biraz daha haslayacagim ya da sıcak suda bekleteceğim. Öbür türlü oğlumun doğum gününde 2 sıra ancak sarmaya tahammül edebildim
Yaprağın has vatanında yetişen biri olarak cevap vereyimdondurucudan çıkarır çıkarmaz mı sarmaya kalktınız o kısmı anlayamadım ama bir yaprak damarlıysa sıcak suya bassanızda,tekrar haslasanızda damarı hiç bir şekilde gitmez.
Yok yahu dondurucudan çıkarir çıkarmaz sarmadımçözüldü iyice açıldı şuan bu bilgiye ciğerimi bıraktım yalnız. Peki ben inat biri olarak yine de biraz haslamis olsam ne olur
Kız öyle deme kimisi dondurucudan çıkarır çıkarmaz sarmaya çalışıyormuşYok yahu dondurucudan çıkarir çıkarmaz sarmadımçözüldü iyice açıldı şuan bu bilgiye ciğerimi bıraktım yalnız. Peki ben inat biri olarak yine de biraz haslamis olsam ne olur
Ay yok artık o şekilde nasıl sarabiliyormus. Kesin pembik geberik gelinler yapıyordurKız öyle deme kimisi dondurucudan çıkarır çıkarmaz sarmaya çalışıyormuş
Haşlamış olsanız en fazla yaprağınız yumuşar