Yaprak Dökümü - Kanal D

Yaprak Dökümü 127. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/xawgdb_yaprak-dokumu-127-bolum-fragmany-28_shortfilms[/dailymotion]

a.s.

Hayriye benim içimi karartıyorsun, dır dır dır dır, seni gördüğüm zaman izlemek istemiyorum.Nehir Hanım kalkmış gelmiş hastaneye onca laf etmene rağmen kadına.Görünce ne işi var gibi baktın kadına? Bi de hala Şevketti Sedefti diyorsun.Sedef sen de çok sıkıcısın ya, içimi daraltıyorsun sen de.Get a life Sedef. Bi kursa gittin moda ikonası oldun Sedef.
Necla şimdi mirasa konar gibi geliyor ama, o kaynana sen ölseydin filan diyo.Bi şey koklatmaz.Necla da bundan sonra topuz yapmaktan vazgeçebilir :))

uzuldum dogrusu cem in ölumune, bu bölumde de göz yaslarimizi tutamiyacaz
yeni sevkete hala alisamadim ben

aptal şevket hala ferhundeyle telefonda chat yapıyor. Yetmemeiş yediği kazıklar anlaşılan,ne mideymiş yahu! patlamadı bi

gözlerim yaşardı izlerken fragmanı. necla ve leylanın bakışması çok duygusal bir sahne.
sesli izleyemedim necla niye annesine bağırıyor?
leyla oğuza sarıldı?
cemin annesi lafı soktu sanırım neclaya. acılı anne napsın. kızamıyorum kadına.

yapraklar döküldü sonbahar rüzgarları esiyor arkası kış iyi kötü bari elvada rumeli gibi bitirmesinler yıllarca izlediğimiz bir diziye yakışır bir final olsun artık en sonundada herkesin hayatı nasıl oldu göstersinler muammaya dönmesin ne oldu diye kafada yormayalım

ayy fragmanı izlerken tüylerim diken diken oldu ne sıkıcı hale döndü bu dizi artık valla içim bi tuhaf oluyo izlerken,hayriyeye gıcık oluyorum keşke cem yerine o ölseydi

diziyi ilk sezon çok severek izledim ama gereksiz uzadı hem cem ne diye pat diye öldü senaryo saçmaladı bence

ay çok kötü oldu içim parçalandı mahfoldum izlerken frgmanda bile ağladım
ali rıza bey hiçbi acı kardeş acısı gibi değildir dedi bende kardeşimi kaybettim
çok dokundu bu laf bana....
nejla herşey eskisi gibi olucak derken neyi kastetti acaba

Necla neden hersey eskisi gibi olacak diye bagırıyordu acaba? :uhm:
Bide Sevketi Ferhunde mi arıyor gercekten, hani aldatmaca falan olmasın? Eger gercekten arıyorda Sevkette "iyiki aradın" diyorsa yuhh derim. :olmaz:

Necla neden öyle diyordur bence; hayriyenin cins cins hareketleri var ya sana bişi vermez bunlar, parasız kalcan, arabanı alcaklar eski haline döncen falan gibi maddiyati düşünerek söylüyorsa bişeyler,neclada hayır herşey eskisi gibi olcak diye bağırıyodur annesine.

Hmm olabilir aslında, yada tam tersi Necla Cem öldü diye korkmaya basladı eski hayatına geri dönecek diye cıldırdı -tatlicadiarzu-

Yanlız ben hala Ferhunde'nin Sevket'i aradıgına inanmıyorum, kesin bir yanıltmaca var orda. Sonucta Sevket herseyin sebebini Ferhunde'de görmüyor mu, bide aradı diye elini ayagını mı öpecek? Bu kadarda aciz degil bu adam herhalde (gerci orasıda muamma ya neyse) :delphin:

Back
X