Yaprak Dökümü - Kanal D

Gerçek kedilerden bahsediyorum ben.

Ayrıca bence Necla sinir krizi falan geçirdi haliyle, o anı yaşıyan insanın nasıl ağladını eleştirmemek lazım bence benneyaptımki

:))) Sanki kız gerçek hayatında yaşadı bizde tv den seyrettik gibi konuşmuşsunuz .Tabiki eleştirilecek,o bir oyuncu ,oyununu gerçekçi yansıtması gerekir.Çoğu arkadaşa da o doğallığı veremedi.Tahsin daha içten ağladı mesela

:))) Sanki kız gerçek hayatında yaşadı bizde tv den seyrettik gibi konuşmuşsunuz .Tabiki eleştirilecek,o bir oyuncu ,oyununu gerçekçi yansıtması gerekir.Çoğu arkadaşa da o doğallığı veremedi.Tahsin daha içten ağladı mesela

ama tatlım o anda insan gerçek hayatta olsa dur bi güzel ağlayım tipime bak demez ki haberlerde görüyoruz insanlar sinir krizi geçiriyo ne şekillere giriyo bilmiyorum valla ben çok etkilendim necla o anda öyle ağlayınca güzel oynamış
necla bi kenara leyla nasıl ağlıyo kaydirigubbakcemile3asıl o kadarmı çirkin ağlanır sanki boğazlıyolar çok enteresan

ama tatlım o anda insan gerçek hayatta olsa dur bi güzel ağlayım tipime bak demez ki haberlerde görüyoruz insanlar sinir krizi geçiriyo ne şekillere giriyo bilmiyorum valla ben çok etkilendim necla o anda öyle ağlayınca güzel oynamış
necla bi kenara leyla nasıl ağlıyo kaydirigubbakcemile3asıl o kadarmı çirkin ağlanır sanki boğazlıyolar çok enteresan

tamam işte ,gerçek olmadığı için dedim bende,arkadaş sanki gerçekten Necla o olayı yaşıyorda bizde eleştirdik dedi diye öyle dedim.Burda Necla o duyguyu veremediği için eleştirdik.Ben olsam dağıtırdım valla o hastane odasını, hayırrr olamazz,sarılıp sarsıla sarsıla ağlardım ,çığlıklar atardım .Ay Allah yaşatmasın kocamın acısını (kocam olursa) tabide ,sinir krizi dediğin öyle olur , kedi gibi hık hık diye ağlamak olmadı be bence :) O sahne öldüğünü değilde,sanki hasta olduğunu duyup odaya gelmiş duygusu yaşattı bende

tamam işte ,gerçek olmadığı için dedim bende,arkadaş sanki gerçekten Necla o olayı yaşıyorda bizde eleştirdik dedi diye öyle dedim.Burda Necla o duyguyu veremediği için eleştirdik.Ben olsam dağıtırdım valla o hastane odasını, hayırrr olamazz,sarılıp sarsıla sarsıla ağlardım ,çığlıklar atardım .Ay Allah yaşatmasın kocamın acısını (kocam olursa) tabide ,sinir krizi dediğin öyle olur , kedi gibi hık hık diye ağlamak olmadı be bence :) O sahne öldüğünü değilde,sanki hasta olduğunu duyup odaya gelmiş duygusu yaşattı bende

aynen,

tahsin ondan daha cok duygulandirdi beni yav :gitme:

bide fragman verseler !!! kaydirigubbakcemile
haftaya neler olcak acaba,su kesin cemin annesigil nejlaya yüklenir,sevket de kafayi yer herhalde benim yüzümden oldu diye fisfisfis

nejlaya acilen bi düblaj lazım çünkü ses tonu çok kötü bence.. cem in ölmesinede çok üzüldüm zaten dizide ne oluyorsa iyilere oluyor nasıl iş anlamadım
oğuzla leyla karşılaştıklarında oğuz ayşeye ne kadar büyümüşsün genç kız olmuşsun dediğinde biz eşimle şöyle bi bakışıp eyvah dedik :))) sıra bundamı yoksa :)) ama galiba oğuzla nejla beraber olucaklarmış.. çok fena bi durum yanii

oğuzla ayşeyi düşünsenize oğuz beli bükülmüş elinde çötesi ayşe yanında kıvırta kıvırta yürüyor

ya abartmayın kızlar ya ..tamam dizinin cılkı çıktı ama insan-i düşüncelerimizden vazgeçmeyelim..

herkesi öpüyorum..( kızmayın bi an böle düşündüm)

şimdi değil canım.. çok değil bikaç yıl sonrada ayşe genç kız olur ve ben bu diziden herşeyi beklerimmm :)) oğuz o vakte kadar nejlayla olur.. sonra bigün ayşe dikkatini çeker e ayşede güzel bi genç kız olmuştur ve olanlar olur :roflol: ama bu dizide bu kadar sürmez tabi kaydirigubbakcemile3

dizide neredeyse yaşanabilecek bütün çarpık, olmaması gereken ilişkiler yaşandı kaç yıldır.. kızlar bir adamı paylaşamadı.. evin gelini 3 yılda 4 koca değiştirdi ama aklı hala bu kocada değil eskisinde :) e oğuzun şimdiki karısı zaten ahlaksızın teki.. yani birine anlatmak istesek aralarındaki geçmişten gelen ilişkiyi bizim bile kafamız karışır anlatamayız :)

cemin ölümüne üzüldüm :gitme:ama ferhundenin amacı şevketti cem değildiki siz ferhunde yüzünden diyosunuz ama öyle değil.ayrıca hep kötülüyosunuz ferhundeyide öbürleri çokmu iyi sanki 2 kardeş takmışlar oğuza kafayı habire gidip gelip duruyorlarkafamçokkarıştışevket en yakınından para çalıyor hayriyeye diyecek laf bulamıyorum zaten.alirıza çok büyük konuşuyor.şimdi tekin ailesine iyimi diyorsunuz

Çok sağol arkadaşım, yine ağlamalı bir bölüm bizi bekliyor...Ne zaman güldük ki zaten bu diziyi izlerken CADIARZU Haaa bi yerde gülmüştüm, Tahsin Fikret'in helkelerini avuçlayınca delikafadulden

:roflol: bisey degil canim guldurdun benide kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

tekinsavar ferhunde şevketi arıyor. şevket; iyiki aradın dior yuhhh ferhunde nezaman kötü gün dostu oldu yapılanlar ne çabuk unutuldu
leyla cenazedeydi. onun yerinde nejla olsaydı leylanın yakınında olmak yerine kınaları hazırlardı :dilcikar:

Back
X