Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek kedilerden bahsediyorum ben.
Ayrıca bence Necla sinir krizi falan geçirdi haliyle, o anı yaşıyan insanın nasıl ağladını eleştirmemek lazım bence benneyaptımki
kocası ölmüş artık oğuza bakarsa diyecek bişey bulamam akannehir
kemikleri sızlar eşinin.yazıklar olsun böyle yaparsa.![]()
kızlar fragman yok dimi halaaa.....
:))) Sanki kız gerçek hayatında yaşadı bizde tv den seyrettik gibi konuşmuşsunuz .Tabiki eleştirilecek,o bir oyuncu ,oyununu gerçekçi yansıtması gerekir.Çoğu arkadaşa da o doğallığı veremedi.Tahsin daha içten ağladı mesela
ama tatlım o anda insan gerçek hayatta olsa dur bi güzel ağlayım tipime bak demez ki haberlerde görüyoruz insanlar sinir krizi geçiriyo ne şekillere giriyo bilmiyorum valla ben çok etkilendim necla o anda öyle ağlayınca güzel oynamış
necla bi kenara leyla nasıl ağlıyo kaydirigubbakcemile3asıl o kadarmı çirkin ağlanır sanki boğazlıyolar çok enteresan
tamam işte ,gerçek olmadığı için dedim bende,arkadaş sanki gerçekten Necla o olayı yaşıyorda bizde eleştirdik dedi diye öyle dedim.Burda Necla o duyguyu veremediği için eleştirdik.Ben olsam dağıtırdım valla o hastane odasını, hayırrr olamazz,sarılıp sarsıla sarsıla ağlardım ,çığlıklar atardım .Ay Allah yaşatmasın kocamın acısını (kocam olursa) tabide ,sinir krizi dediğin öyle olur , kedi gibi hık hık diye ağlamak olmadı be bence :) O sahne öldüğünü değilde,sanki hasta olduğunu duyup odaya gelmiş duygusu yaşattı bende
Çok sağol arkadaşım, yine ağlamalı bir bölüm bizi bekliyor...Ne zaman güldük ki zaten bu diziyi izlerken CADIARZU Haaa bi yerde gülmüştüm, Tahsin Fikret'in helkelerini avuçlayınca delikafadulden