• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yaprak Dökümü Dizisindeki En Sevdiginiz Karekterler...

En sevdigniz karakter ?

• Ali riza bey

OY: 35 15,3%
  • Hayriye hanim

OY: 1 0,4%
  • Leyla

OY: 5 2,2%
  • Necla

OY: 16 7,0%
  • Fikret

OY: 95 41,5%
  • Ferhunde

OY: 47 20,5%
  • Nehir hanim

OY: 6 2,6%
  • Sedef

OY: 17 7,4%
  • Oguz

OY: 4 1,7%
  • Diger

OY: 3 1,3%

• Ankete Katılan
    229
ben fikreti çok beğeniyorum konuşmasını, bakışlarını...
birde sedefi çok ağırbaşlı buluyorum...

ben leyla yla fikret i seviyorum güzel yapıyorlar oyunculuğu gerçi o dizi deki herkes süper

hepsi birbirinden değerli öyuncular ama özellikle alirıza bey+fikret hanım+ferhunde favorim

fikret ama keşke oda zamanında susmasaydıa.sve şimdide o kaynanayı bi güzel yolsa yoksa ben gidip yolacam az kaldı yani:oklava: aynı benimki zaten ondan çıkartırım hırsımı bari:mymeka:

ben daha ıkı haftadır seyredıorum o da fıkretle kocası sanırım ılıskılerı aska donusuor bunun ııcın

tabikide fikret fikrette bazen kendimi görüyorum o dizi benim için çok çok önemli bazı şeyler konusunda ve fikret te benim yapamadığımı yaptı ama bende belki birgün giderim bellimi olur :kahve:

Ben En çok Sedef Karakterini Beğeniyorumm.ama Ferhunde Olmasa Dizi Bukadar Tutmazdi Heralde Onuda Beğeniyorumm Rolünün Hakkini Fazlasiyla Veriyo..

DEDİKODUCU KAHVECİ VE BU SIRALAR FRHUNDEDEN SONRA FİKRETİN KAYNANASI FAVORİM:asigim:

Ferhundeyi 34 kisi isaretlemis masallah:)))

Ben Cevriye Hanim diyecektim ama ankette yok cok komik bir kadin ya:))

Sedefi isaretledim cok masum cok temiz bir kiz.

Ali riza bey... bana gore cok iyi bi aile babasi bazi konusmalarinda hungur sumuk agladigim bile oldu

Back
X