- Konu Sahibi kelebek088
-
diziler gercek hayati yansitmiyor dizilerde herseyin dogru olmasi dogruyu gostermesi yansitmasi gibi de bir sart yok.
dizilerin sadece `dizi` oldugunu bilerek izlersek ve bagimlisi olmazsak yuce aile kavramimiza bir halel gelmez insallah.
halel getircek olanlarin bir diziye dahi ihtiyaclari yok zaten merak etmeyin.
Orası öyle ama yine de izleyip gerçek hayatta da olabiliyor böyle şeyler diyenlere çok kızıyorum. Hele hele aşkın gözü kör diyenler çok oluyor bu diziler için onlara daha çok kızıyorum Çok üzgünüm çoook
çok güzel bir konuya değinmişsin canım.yaprak dökümünü izliyordum ama izlemeyi bıraktım.bir dizide ben ekleyeyim kavak yelleri
Belki moderatörler konu yanlış yerde diyecek ama bu olaylar en çok burada oluyor diye burada söylemek istedim düşüncelerimi... Konumu boşuna taşımayın. Ben içimdekini söyleyim de sonra silin...
İkinci kadın, ikinci kadın diye uzayıp gidiyor konular... Açıyoruz yaprak dökümünü nejla kardeşi leylanın kocasını çalmış. Ama yazık zor duruma düşmüş kardeşi onu affetsin vah vah...
Bihter adnan beyi, Adnan beyin oğlu sayılabilecek yeğeni ile aldatıyormuş. Aşkın gözü kördür diyelim kabullenelim...
Hele o dudaktan kalbe deki kız adı neyse işte... Daha kimi sevdiği kimle olduğu belli bile değil. Bir de bebeği var kucağında... Biz bunlara ah vah edelim. Hatta bazılarımız olur böyle şeyler herkesin başına gelebilir diyelim.
Medya da bunu güzel gösteriyor. Televizyon da arka çıkıyor biz de izleyip sesimizi çıkarmıyorsak aile kurumuna ne oldu? Neden aile kurumunun önemi kalmadı demeyelim. Artık herkes herkesi gözüne kestirebilmiş. Çocukların yanında izlemeyelim. Onların yanında ah vah demeyelim. Olabilir demeyelim. Aşkın gözü kördür demeyelim. Hatta onu izlemek bile tasvip etmek anlamına geliyor. Bari eğitim ve yeni nesiller diyorsak... Artık sorunu başka yerlerde aramayalım. Bu diziler aracılığla bize dayattırılmaya normal gösterilmeye bu ar damarı çatlamış karakterlerin yaptıkları iyi birşeymiş gibi bir de toplumda ilgi görmelerine izin vermeyelim. :1no2:
Önemli olan bu dizilerden ders çıkarmaktır. Bize yaptığımız yanlışları gösteriyo farzedip
ar,namus,edep gibi değerleri hatırlatmakta olabilir.
Bence nasıl baktığınıza bağlı.
evet ya kavak yelleri... Valla bu dizilerin geneli nedense bir kanal da toplanıyor... Sağol canım hatırlattığın için bu kanala acaba bunlardan dolayı şikayet gidiyor mudur?
Belki moderatörler konu yanlış yerde diyecek ama bu olaylar en çok burada oluyor diye burada söylemek istedim düşüncelerimi... Konumu boşuna taşımayın. Ben içimdekini söyleyim de sonra silin...
İkinci kadın, ikinci kadın diye uzayıp gidiyor konular... Açıyoruz yaprak dökümünü nejla kardeşi leylanın kocasını çalmış. Ama yazık zor duruma düşmüş kardeşi onu affetsin vah vah...
Bihter adnan beyi, Adnan beyin oğlu sayılabilecek yeğeni ile aldatıyormuş. Aşkın gözü kördür diyelim kabullenelim...
Hele o dudaktan kalbe deki kız adı neyse işte... Daha kimi sevdiği kimle olduğu belli bile değil. Bir de bebeği var kucağında... Biz bunlara ah vah edelim. Hatta bazılarımız olur böyle şeyler herkesin başına gelebilir diyelim.
Medya da bunu güzel gösteriyor. Televizyon da arka çıkıyor biz de izleyip sesimizi çıkarmıyorsak aile kurumuna ne oldu? Neden aile kurumunun önemi kalmadı demeyelim. Artık herkes herkesi gözüne kestirebilmiş. Çocukların yanında izlemeyelim. Onların yanında ah vah demeyelim. Olabilir demeyelim. Aşkın gözü kördür demeyelim. Hatta onu izlemek bile tasvip etmek anlamına geliyor. Bari eğitim ve yeni nesiller diyorsak... Artık sorunu başka yerlerde aramayalım. Bu diziler aracılığla bize dayattırılmaya normal gösterilmeye bu ar damarı çatlamış karakterlerin yaptıkları iyi birşeymiş gibi bir de toplumda ilgi görmelerine izin vermeyelim. :1no2:
bagzı seylerı ızleyerek gozumuz alısıyor bılmem atırlıyormusunuz tarkan klbınde opustu dıye ortalık yıklmıstı sımdı ıse her akşam bır dızıde opusme yatak sahnesı oluyor nıe aynı tepkıyı vermıyoruz çunku alıstırdılar kocası yaslı olan aldatabılır herkes herksle duup kalkabılır sevınınce rakıalmalı sarp imelı uzulunce tsellıyı vıskıde bulmalı bunalr hep kotu ornekler evet hayatın gercegı degıl dızı ama ınsanlar gore gore alısıyor bır ınsan manzarası once temız sonra yavas yavas çop dolmaya baslayınca 10 sene sonra acaba eskı halı nasıldı der hatrlamaz unutturur okdar alısırız kı bızden bırı olurkı anlayamayız ben arkadasımıza kaltılıyorum
ben netten bbc nın belgsellerını ındırıyorum onları ızlıyorum vede 1.5 senelık ewlıyım tv almadım akşam netten haberlerı ızlıyoruz tv satlerınde esımle kıtap okuma saatımız var kıtap okuruz belgesel ızlerız yabancı fılm ızlerız bu arada pc acıktırhaber sıtelerıne devamlı bakarız okadarda rahatkıakşam renklı kutuya bakıp vakıt oldurmuyoruz bırbırımzle konsuyoruz hıc te tv almayı dusunmuyorum
ewlenmeden once ole dıyordum bunu nısanlıylen soyledım olmz falan dedı sonra alana kadar bak dedım eksıklık hıssetmıorsan almayalım almadık
Arkadaşlar gerçekten katılanlara da katılmayanlara da teşekkür ederim. Katılmayan bir kaç arkadaşımdan da çok farklı bakış açıları öğrenmiş oldum. Tabii edepsizden edep öğrenmek de var işin ucunda. Çok haklısınız. Ama yıllarca bu halk bir sürü şeyle uyutuldu. BBG, Gelin kaynana özel hayata müdahaleyi öğrendik. Açıp televizyonları evet o onla evlenmeli. Bu şuna şöyle dememeliydi. diye yorumlarda bulunduk. Popstar vs gibi programlarla köpükten sanatçılar yarattık. Sonra onları terkettik çünkü kötüydüler. Ve bir kenarda kalıp bunalıma girenler de oldu aralarında. Unutmayın tv kanallarında her gün acaba daha ne kadar uzun süre ne kadar insanı tv başında tutabiliriz, ne kadar insana daha bişeyler empoze edebiliriz diye oturup kafa yoranlar var. Benim kardeşlerim bile her hafta yaprak dökümünü izliyor ve ben bazen etkilendiklerini görüyorum. Bence aile kurmuna zarar veriyor. Ama farklı fikirleri olanlara da saygı duyuyorum. Renkli olan, güzel olan çok sesliliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?