Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben sakız şişirirken sürekli dudaklarıma yüzüme falan yapışıyor küçük bile şişirip patlatsam, Başkaları büyük şişirip patlatınca hiç yapışmıyor nedense bunun sebebi nedir çok merak ediyorum :)
bnce büyük balon şiştikçe esniyor sakızın yapışma kabiliyeti biraz daha azalıyor ama küçk şişirmede biraz daha sert ve kalın olduğu için bnce yapışıyor bn sakızı çok şişirip patlatıcaksam dudağıma yapışmaması için dudak kremi sürüyorum öyle olduğu zamn kaygan olur yapışmıyor sakız
canımmmmm biraz sakızın kalitesine bağlı ve büyüklüğüne :)) benceeeee yaniii hanii tatlı sakız yapışır tatsız sakız yapışmaz die bişi yok her iki sakızıda çiğnioruz hepimiz dimii şahsenn bende ööyle hiç yapışma falan olmuyor birazda kabiliyet işi sanırım :))) beceriksizzz seniii :))) şaka şakaaaa