olmaz inş.
yada en ıyısı cıkarmamak:)kalsın böyle bütünleşsinler içiçe:)
Bencede çıkarma ben beğendim hoş duruyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz inş.
yada en ıyısı cıkarmamak:)kalsın böyle bütünleşsinler içiçe:)
dikkat ettim de hiç ek yok, ben tek bir kapakta iki tane yan yana yaptım ortada ek oldu çok kötü oldu. sizinkinin en kaç cm? internettekiler hep 45 cm, daha genişini nereden buldunuz, yardım ederseniz sevinirim. bu arada mutfak dehşet olmuş, her arkadaşa gösteriyorum pc den mutfağınızı :)![]()
. Merhaba ben yeni üye oldum fotografik çok merak ediyorum ama goremiyorum. Yardimci olurmusunuz...gunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)
. Merhaba ben yeni üye oldum fotografik çok merak ediyorum ama goremiyorum. Yardimci olurmusunuz...
ne kadar da güzel olmuşgunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)
. Merhaba ben yeni üye oldum fotografik çok merak ediyorum ama goremiyorum. Yardimci olurmusunuz...
çok beğendim....
rafın üstündeki baharatlıklar nerden![]()
merhaba mutfaginiz cok guzel olmus cok begendim
bende kendi mutfagimi kaplamak istiyorum ama renkte istedigim olmazsa diye cok korkuyorum acaba sizin kullandiginiz renklerin numarasi ne yazabilir misiniz?ozellikle ust dolaplarin rengine bayildim
Bende internetten alacagim icin bir surprizle karsilasmak istemiyorum
merhaba bu yaptıgım yasakmı bılmıyorum ama bu lınke tıklayınca çıkan 5.folyo benımkıydı..
burda zaten cok fAZLA secenek varr insanın hepsını alası gelıyo
Yapışkan Folyolar, Yapışkan Folyolar, d-c-fix, Alldeco
cevap icin tesekurler bende beyaz ahsap gorunumunu sevdim ama biraz daha krem tonlarinda bisey istiyorum ama krem tonlarda da cok fazla ahsap damarlar belirgin oldugu icin terettutdeyim o yuzden cok kararsizim kapaklar parke dosenmis gibi durur diye
alt dolaplarida 5.sirada beyazin yanindaki koyu renklemi kapladiniz? onada bayildim