• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı folyonun dokunduğu bir mutfakta benden gelsın:)

dikkat ettim de hiç ek yok, ben tek bir kapakta iki tane yan yana yaptım ortada ek oldu çok kötü oldu. sizinkinin en kaç cm? internettekiler hep 45 cm, daha genişini nereden buldunuz, yardım ederseniz sevinirim. bu arada mutfak dehşet olmuş, her arkadaşa gösteriyorum pc den mutfağınızı :) :52:

dikkat ettim de hiç ek yok, ben tek bir kapakta iki tane yan yana yaptım ortada ek oldu çok kötü oldu. sizinkinin en kaç cm? internettekiler hep 45 cm, daha genişini nereden buldunuz, yardım ederseniz sevinirim. bu arada mutfak dehşet olmuş, her arkadaşa gösteriyorum pc den mutfağınızı :) :52:

merhaba benımaldıgım folyoda 45e 2 aslında ama benım kapaklar 47 cm falandı sanırım eni,ve okadar mılımetrtık hesaplama yaptımkı tam ortaladım kapaklar kapalıyken güzel açıldıgında o kapagın dönüş köşesınden eskı rengı gozukuyo ama hıc gozume batmıyo oda farklı bı guzellık oldu..
rengi açıkta olsa koyuda olsa parçalı olunca ıllakı bellı olur oda yapıştıma oldugunu gözüne gözüne sokar ınsanın,senın kapaklar kaç cm canım enden?

gunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)
. Merhaba ben yeni üye oldum fotografik çok merak ediyorum ama goremiyorum. Yardimci olurmusunuz...

gunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)
ne kadar da güzel olmuş

merhaba mutfaginiz cok guzel olmus cok begendim
bende kendi mutfagimi kaplamak istiyorum ama renkte istedigim olmazsa diye cok korkuyorum acaba sizin kullandiginiz renklerin numarasi ne yazabilir misiniz?ozellikle ust dolaplarin rengine bayildim
Bende internetten alacagim icin bir surprizle karsilasmak istemiyorum

. Merhaba ben yeni üye oldum fotografik çok merak ediyorum ama goremiyorum. Yardimci olurmusunuz...

merhaba ılk sayfada görüyo olman lazım arkadaşım

çok beğendim....

rafın üstündeki baharatlıklar nerden:34:

merhaba bu baharatlıklar karacanındı galıba valla ceyız donemınde toplu aldım ama yanlıs hatırlamıyosam karacaydı:)

merhaba mutfaginiz cok guzel olmus cok begendim
bende kendi mutfagimi kaplamak istiyorum ama renkte istedigim olmazsa diye cok korkuyorum acaba sizin kullandiginiz renklerin numarasi ne yazabilir misiniz?ozellikle ust dolaplarin rengine bayildim
Bende internetten alacagim icin bir surprizle karsilasmak istemiyorum

merhaba bu yaptıgım yasakmı bılmıyorum ama bu lınke tıklayınca çıkan 5.folyo benımkıydı..
burda zaten cok fAZLA secenek varr insanın hepsını alası gelıyo

Yapışkan Folyolar, Yapışkan Folyolar, d-c-fix, Alldeco

merhaba bu yaptıgım yasakmı bılmıyorum ama bu lınke tıklayınca çıkan 5.folyo benımkıydı..
burda zaten cok fAZLA secenek varr insanın hepsını alası gelıyo

Yapışkan Folyolar, Yapışkan Folyolar, d-c-fix, Alldeco

cevap icin tesekurler bende beyaz ahsap gorunumunu sevdim ama biraz daha krem tonlarinda bisey istiyorum ama krem tonlarda da cok fazla ahsap damarlar belirgin oldugu icin terettutdeyim o yuzden cok kararsizim kapaklar parke dosenmis gibi durur diye
alt dolaplarida 5.sirada beyazin yanindaki koyu renklemi kapladiniz? onada bayildim

cevap icin tesekurler bende beyaz ahsap gorunumunu sevdim ama biraz daha krem tonlarinda bisey istiyorum ama krem tonlarda da cok fazla ahsap damarlar belirgin oldugu icin terettutdeyim o yuzden cok kararsizim kapaklar parke dosenmis gibi durur diye
alt dolaplarida 5.sirada beyazin yanindaki koyu renklemi kapladiniz? onada bayildim

gunaydınn
evet o renk ama burdan sıparıs etmedım alt kapakları,bide dedıgınızdekı modelde damarlar yuvarlaklaşıyo,benım alt kapakların deseni dikine düz çizgi
okadar cok sityeye bakmıstımkı ınan hatırlamıyorum onun siparişini nerden verdıgımı:)

Ellerinize sağlık çok hoş bende istiyorum :) :)

Cok güzel olmuş fakat keşke bulaşık makinasını kaplamasaydınız. buzdolabıyla filan takım olur hoş görünürdü. güle güle kjllanın

bu folyolar yakından böyle güzel durmuyor sadece degişiklik olsun diye dolabınız eskiyse gerçekten yapın yoksa basit görünüyor bence tabi..ahşabın doğallığını veremez..bunlar siyah olmuş halı kahve masa kahve üst dolaplar krem kahve ahşap tarzı yapıştırsan cok daha iyi durabilirdi ..

Back
X