• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı folyonun dokunduğu bir mutfakta benden gelsın:)

aynen insan böle elinde sihirli değenek varmış gibi hissediyor..
ben dört tane raf yaptırdım.. marangozda kestirdi eşim onları kaplayıp monteledim..
süper oldu..
bide benim oturduğum ev lojman daha önce hakim savcılar oturmuş .. inan varya mahvolmuş ev.. banyonun fayanslarına napsam diyorum.. inan tuz ruhuyla bile sildim of demedi.. balkonu kireçle boyamışlar ya ..
ben yaptım tüm apartman kullandı folyoları karşı komşum tuvalet ve banyoyada çekmiş..

aslında dun geldı aklıma bu banyoyada yapılır dıye ama sonra dedım hadi iyi kötü sudan korusan bile buhardan kabarır mı ki acaba?
ne bılım
yada dıyorum bı duvarı taş duvarmı yapsam acaba banyoda da:)

banada kabarır gibi geldi senin kendi evin değilse dene bişeyler..

Gerçekten çok beğendim hiç belli olmuyor kağıt olduğu güle güle kullanın.. (: Bende yapıcam tezgahıma çok beğendim gerçekten..

Arkadaşım bu folyoyu nerden aldınız internette satılıyor ama güvenebilirmiyim bilmiyorum, bulunduğum şehirde de bunlardan bulabileceğimi sanmıyorum. Sizin kullandığınızın markası ne ?

Son düzenleme:
çok güzel olmuş, elinize sağlık :)

eski evimizde ben de dolapları ve fayansları kaplamıştım, pek yıpranma olmamıştı.

Çok güzle olmuş gerçekten ellerinize sağlık.
Sanki yeni alınmış değiştirmişsiniz gibi duruyor.Yazın biz de benim oda da değişiklik yapacağız dolabı şimdi değiştirme olanağımız olmadığı için yapıştırma yaparak yeni hava katmayı düşünmüştüm.Zor oluyor mu yapıştırma işi ? Sizde görmüşken bilgi alayım istedim.:34:

çok güzel olmuş cnm ama şu da aklında olsun :28: ben hayatımın dekorasyon hatasını buzdolabıma ve bulaşık makinama stiker yapıştırınca yaptım :( buzdolabının komple kapak değişti yapışkanın en alt tabakası çıkmadı çıkarmak istediğimde :(:25:
ama seninki olmaz inşallah..

evet bence de bulaşık makinesine yapıştırmasaydınız keşke, öyle de güzel olurdu..ama ellerinize sağlık gerçekten farketmiş...

Arkadaşım bu folyoyu nerden aldınız internette satılıyor ama güvenebilirmiyim bilmiyorum, bulunduğum şehirde de bunlardan bulabileceğimi sanmıyorum. Sizin kullandığınızın markası ne ?

ben de mutfağımın fayanslarını kapladım.DC-FİX markalı yapışkanlı folyo.orjinali alman malı daha kaliteli oluyor.çin malları da var piyasada,onlar zaten daha ucuz oluyor,kalitesinden de anlaşılıyor bakıp dokunduğunuzda.resmen ince muşamba gibi,esnek bir yapısı var biraz ve dokulu.ben koçtaştan almıştım,baumax,praktiker,leroy merlin benzeri yapı marketlerden temin edilebilir.bunun dışında evidea,evmanya,hepsi burada, my kağıtçım vb. sitelerden sipariş edilebilir.yaklaşık fiyatı 12 ile 18 arası değişiyor bir rulosu için.bir rulo da 2 metreye 45 cm.

bayılırım böyle becerikli insanlara maşallah diyorum

Kaliteli bi yapiskansa cikmaz emin olun..cok guzel olmus ,,onu yapmakta zahmetli is hava kabarcigi olmamasi lazim,,Gule gule kullanin !
:72:

ben de mutfağımın fayanslarını kapladım.DC-FİX markalı yapışkanlı folyo.orjinali alman malı daha kaliteli oluyor.çin malları da var piyasada,onlar zaten daha ucuz oluyor,kalitesinden de anlaşılıyor bakıp dokunduğunuzda.resmen ince muşamba gibi,esnek bir yapısı var biraz ve dokulu.ben koçtaştan almıştım,baumax,praktiker,leroy merlin benzeri yapı marketlerden temin edilebilir.bunun dışında evidea,evmanya,hepsi burada, my kağıtçım vb. sitelerden sipariş edilebilir.yaklaşık fiyatı 12 ile 18 arası değişiyor bir rulosu için.bir rulo da 2 metreye 45 cm.

Canım çok teşekkür ederim, evin ölçülerini alıp sipariş vericem hemen :)

merhaba ben ınternetten sıparıs verdım hepsıburada ve evmanyadan
markası sanırım en sık kullanılan 2 tane var biri
d-c-fix digeride gekkofix ıkısıde iş görüyo
bu ıkı sıteyi bi kontrol et derim mutlaka zevkıne göre bişeyler bulursun çeşit bol baya

Çok güzle olmuş gerçekten ellerinize sağlık.
Sanki yeni alınmış değiştirmişsiniz gibi duruyor.Yazın biz de benim oda da değişiklik yapacağız dolabı şimdi değiştirme olanağımız olmadığı için yapıştırma yaparak yeni hava katmayı düşünmüştüm.Zor oluyor mu yapıştırma işi ? Sizde görmüşken bilgi alayım istedim.:34:

aslında cok zor olur ve uzun sürer diye hep müsait bi haftasonu falan bekledım ama aylardır kenarda benı bekledıler:)
bi aksam bı başladım iki günün toplam 4 saatınde bıttı işte o görünen alan
şu hava kabarcıgı olayı biraz sinir bozucu ama adım adım yapıştırınca cok bişey olmuyo
o altındakı kagıdı sıyırmadım ben ucundan yapıştırıp nemlı bezle sile sile aşagı ındırdım arkasınıda
karışıkmı oldu?:)

çok güzel olmuş cnm ama şu da aklında olsun :28: ben hayatımın dekorasyon hatasını buzdolabıma ve bulaşık makinama stiker yapıştırınca yaptım :( buzdolabının komple kapak değişti yapışkanın en alt tabakası çıkmadı çıkarmak istediğimde :(:25:
ama seninki olmaz inşallah..

ay valla şimdi şüpheye düştüm çıkarsammı acaba
ne bılım zaten alt dolaplarım cok az barı bi bütünlük olsu diye yapıştırdım
sticker alacaktım buzdolabınada ıyıkı almamısım..
ee napsamkı ya

ay valla şimdi şüpheye düştüm çıkarsammı acaba
ne bılım zaten alt dolaplarım cok az barı bi bütünlük olsu diye yapıştırdım
sticker alacaktım buzdolabınada ıyıkı almamısım..
ee napsamkı ya

Ay ama ya çıkarıken senin ki de ayugraşamam'ki gibi olursa ?

Bulaşık makinana yapıştırman çok iyi olmuş ankastre kapaklı gibi duruyor. Bayıldım ben

Hayır canım karışık anlatmamışsın evet o kabarcık olayından çok korkuyorum ben de özen gösterince olur o zaman adım adım yaparak tabi bir de :34:

Hayır canım karışık anlatmamışsın evet o kabarcık olayından çok korkuyorum ben de özen gösterince olur o zaman adım adım yaparak tabi bir de :34:

kabarcık olsa bıle tekrar cıkarıp tekrar yapıştırırsın canım sorun olmuyo hiç
bende aynı kapagı 2-3 kez cıkarıp tekrar yapıştırdım,yalnız kenarlara falan fön makınesı tutmak lazım tam yapışması için
o kenarlarım azcık kalkık duruyo hala tutamadım bi fön makınesını:)

kabarcık olsa bıle tekrar cıkarıp tekrar yapıştırırsın canım sorun olmuyo hiç
bende aynı kapagı 2-3 kez cıkarıp tekrar yapıştırdım,yalnız kenarlara falan fön makınesı tutmak lazım tam yapışması için
o kenarlarım azcık kalkık duruyo hala tutamadım bi fön makınesını:)

Öyle mi fön makinesini kullanmak gerektiğini yeni öğreniyorum.
Sağol canım çok bilgi verdin çok yararlı olacak benim için hepsi :34:

Back
X