• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı folyonun dokunduğu bir mutfakta benden gelsın:)

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.432
3.147
373
gunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)

Eklentiler

• $23022013479.webp
    $23022013479.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 2.995
  • $23022013480.webp
    $23022013480.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 3.151
  • $23022013476.webp
    $23022013476.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 6.236
  • $fotoðraf4.webp
    $fotoðraf4.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 3.791
  • $fotoðraf5.webp
    $fotoðraf5.webp
    27 KB · Görüntüleme: 2.873
  • $fotoðraf10.webp
    $fotoðraf10.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 4.845
  • $fotoðraf13.webp
    $fotoðraf13.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 2.745
ilk yorum benden gelsin :9::9::9:

canımcım harika olmuş,ellerine sağlık,elindende her iş gelirmiş bu hatunun yaw :9::9:

canım güle güle kullan,içine sindi sonunda mutfağın :9: ,çok ta derli toplu ayrıca :9:
bişey dikkatimden kaçmadı değil,tatlım sende kaç çaycı makinesi var :9:,tezgahta mor ,masanın olduğu yerde pembe olan var :34:

gunaydın hanımlar..
uzun zamandır aklımdaydı yenı yapabıldım ve sandıgımdan cok daha kısa sürdü.
yalnız mutfagın eskı halıyle sadece bu resımler vardı elımde bunlarda da mutfak cok dagınık,misafirim gelecektı hazırlık yapıyodum gecenın bi vakti.mazur görün,hatta hiç görmeyin o dagınıklıgı:)
fikirleri alayımm:)

fayans kısımlarına da mı yapıştırdınız? bir de silmeye karşı dayanıklı mı?

çok güzel olmuş canım bende yapmak istiyorumda becerebilir miyim bilmiyorum kabarcık falan bırakırım diye korkuyorum :ssz:

ilk yorum benden gelsin :9::9::9:

canımcım harika olmuş,ellerine sağlık,elindende her iş gelirmiş bu hatunun yaw :9::9:

canım güle güle kullan,içine sindi sonunda mutfağın :9: ,çok ta derli toplu ayrıca :9:
bişey dikkatimden kaçmadı değil,tatlım sende kaç çaycı makinesi var :9:,tezgahta mor ,masanın olduğu yerde pembe olan var :34:

saol canım benımmm
aynen içime sindi mutfaga girince daha mulu oldugumu farkettım:)ben sevıyorum bu renklerı:)
çaycı olarakta aslında 2 tane vardı işte mor olanı kaldırdım pembeyı kullanıyorum porselenın çayı daha güzel oluyor:)

fayans kısımlarına da mı yapıştırdınız? bir de silmeye karşı dayanıklı mı?

merhaba
evet ara fayansada yapıştırdım,ve silmeye dayanıklı gibi gözüküyor,bıraz zaman gecınce anlaşılır bakalım nekadar dayanacak:)

çok güzel olmuş canım bende yapmak istiyorumda becerebilir miyim bilmiyorum kabarcık falan bırakırım diye korkuyorum :ssz:

valla ben taa hazıranda almıstım bunları bi türlü baslayamadım
müsait zaman bekledım bikaç gün sürer diye düşünüyodum ama sandıgımdan daha kolay oldu
ptesi aksam 2 saat,dün aksam 2 saat toplamda 4 saatte bitti,
bide yapıştrdıgında hava kalsa bıle tekrar cıkarıp tekrar yapıştırabılıyosun
en kotu ıhtımal kabarcık kalırsa toplu iğneyle delip havasını al,bikaç yerde tekrar sökmeye üşendim öyle yaptım:)

Sanki mutfagi yeniden yaptirmissiniz gibi olmus super ellerinize saglik. Ablamin mutfagina yapacagiz biz de ama tezgaha yapmayi hic dusunmemistim kullanisli midir acaba yapsak mi :44:

Son düzenleme:
harika olmuş sanki mutfaak baştan yapılmış gibi olmuş o yapışkanlı folyoları nerden alabilirim ya fiyatı ne kadar canım acaba

Cok güzel olmus canim bayaa farketmis degisiklik gerçek gibi duruyor ayrica :34:

ellerine saglik hamarat hatun :54:

6 yıl önce kadar bende yapmıştım mint yeşiliydi mutfağım kırmızı yaptım harika olmuştu bi ara resimleri bulursam eklerim ..çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan...

$25544_383567717299_2087812_n.webp
6 yıl önce kadar bende yapmıştım mint yeşiliydi mutfağım kırmızı yaptım harika olmuştu bi ara resimleri bulursam eklerim ..çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan...

buldum hamen eklim dedim şimdi bu evimizi sattık çok beğenerek kullandım:))

Sanki mutfagi yeniden yaptirmissiniz gibi olmus super ellerinize saglik. Ablamin mutfagina yapacagiz biz de ama tezgaha yapmayi hic dusunmemistim kullanisli midir acaba yapsak mi :44:

valla tezgahta nasıl olur bılemem,bıçak falan degerse illakı yırtılır çizik olur..
ben tezgahla dolap arasındakı küçük kare bordürleri yapıştırdım sadece,tezgahıma müdahale etmedım:)

harika olmuş sanki mutfaak baştan yapılmış gibi olmuş o yapışkanlı folyoları nerden alabilirim ya fiyatı ne kadar canım acaba

tesekkur ederım canımm..
ben renklerı kafamda belırledım ona göre arastırdım,
hepsıburada.com ve evmanyadan sipariş vermıstım
o ara bordür yetmedı hatta 2 rulo simdi tekrar sipariş verdim,fırının orda bı açıklık kaldı:)resımdede gzüküyo:)

Cok güzel olmus canim bayaa farketmis degisiklik gerçek gibi duruyor ayrica :34:

ellerine saglik hamarat hatun :54:

saol canımmmm
ilk denemeye ragmenn güzel sonucc:)
ilk gün alt kapaklarla ara bordürü yapıştırdım
sabah eşim uyanmış diyo mutfağa birileri bişeyler yapmışş:)

süper olmuşş beyaz kırmızı uyumu

aslında mutfak yaptırmak ıstıyorum ama onun projesi çizimi vs.. baya masraflı olacak bari ozamana kadar kendımce bişeyler yapayım dedım:)
benim yeni evimin resimleride var yeni mutfağım beyaz en güzeli temizliği kolay yaptırdığın aman tavsiye ederim:)

çok güzel olmuş ..
bende mutfaktaki tezgahla dolap arasındaki fayanslara yaptım ki öle bir lira cılarda satılanlardan almıştım 5 metre, çokta güzel oldu... hele lojmandayım saolsun benden önce oturanlar bi silmemişler bile resmen içine işlemiş renkleri fayansların beyaz değil siyah değil gri hiç değildi .. şimdi tertemiz duruyor ki neredeyse 6 aydır kullanıyorum hiç zarar görmedi.

çok güzel olmuş ..
bende mutfaktaki tezgahla dolap arasındaki fayanslara yaptım ki öle bir lira cılarda satılanlardan almıştım 5 metre, çokta güzel oldu... hele lojmandayım saolsun benden önce oturanlar bi silmemişler bile resmen içine işlemiş renkleri fayansların beyaz değil siyah değil gri hiç değildi .. şimdi tertemiz duruyor ki neredeyse 6 aydır kullanıyorum hiç zarar görmedi.

bence harıka bişey bu folyolar...
özellıkle işte dedıgın gibi kirli bi yüzey varsa yada içine sınmeyen bı renkse falan..
biraz kullanayım belkı bundan sıkılıp farklı bı renkte alıp kaplayabılrıım trekrardan:)

bence harıka bişey bu folyolar...
özellıkle işte dedıgın gibi kirli bi yüzey varsa yada içine sınmeyen bı renkse falan..
biraz kullanayım belkı bundan sıkılıp farklı bı renkte alıp kaplayabılrıım trekrardan:)

aynen insan böle elinde sihirli değenek varmış gibi hissediyor..
ben dört tane raf yaptırdım.. marangozda kestirdi eşim onları kaplayıp monteledim..
süper oldu..
bide benim oturduğum ev lojman daha önce hakim savcılar oturmuş .. inan varya mahvolmuş ev.. banyonun fayanslarına napsam diyorum.. inan tuz ruhuyla bile sildim of demedi.. balkonu kireçle boyamışlar ya ..
ben yaptım tüm apartman kullandı folyoları karşı komşum tuvalet ve banyoyada çekmiş..

Back
X