Nasıl yapılıyor?
selam hanımlar bundan yirmigün öncesine kadar genizde yoğun kıvamlı yapışkan akıntı vardı ve bu durum inanılmaz rahatsızlık verir insana ben bunu 2 aya yakın çektim vee en sonunda soğan kürü ile kurtuldum.evet hanımlar soğan kürü gerçekten doğal antibiyotik ben bunu aslında bebek için yapmıştım soğan kürünü duymuşsunuzdur bebek isteyenler yapıyor ben de onun için yapmıştım aslında ama geniz akıntıma çook iyi geldi herkese tavsiye ederim
Bana resmen mutluluk bahşettin! :) Ben senelerden beri çekiyorum; hatta bademciklerim sürekli bademcik taşı yaptığı için ondan dolayı sandım; ama doktor alsak da bademcikleri değişmez akıntı durumu demişti :) Soğan kürü yapmaya niyetlendim ben de yumurtalık iltihapları için ama bunu duyunca 2 kere heveslendim :)
Umarım bana da şifa olur çok dua edeceğim valla:)
inşallah sana da iyi gelir ben yaparken hiç geniz akıntısını düşünmemiştim bebek istediğimden yaptım bir de baktım geniz akıntım da yumuşama var sonra zamanla daha da iyi geldi şu an çok rahatım
ben de bebek düşünerek yapmayacağım ama belki minik bir kuzu gelir bana da :) Şaka bir yana şimdilik düşünmüyorum bebek diye ahkam kesiyorum ama sanırım bilinçaltımda var böyle bir istek
hımm hiç çocuğun yok sanırım en iyisi bir an önce yapmak ben de ilk başta istemedim şimdi neredeyse 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ama nafile
ayyy canım Allah nasip etsin en kısa sürede boşa çıkarmasın dualarınızı, çabalarınızı... 3 yıl yapmayız dedik ama 29'da niyetlenip 30'da doğurmak da pek mantıklı gelmiyor artık. Eşime sorsan daha zamanı var... Çünkü çalışmaktan bir türlü kendimize vakit ayıramadık
Topiğini dert topiğine çevirdim kusura bakma