• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapiskan folyo ic kapilara olurmu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
arkadaslar ben cocuklarimin odasinin kapilarini boyamak yerine bu folyolar ile kaplamak istiyorum,daha once hic yapmadim ve yapilanlari burda gorup heves ettim,acaba kapilara olurmu?ne dersiniz?

aynı şeyi bende düşünüyorum aslında evin bütün kapılarını böyle kaplamak istiyorum kapılarım beyaz ve ben sevmiyorum yapan yada fikri olan varsa paylaşsın lütfen

tesekkur ederim arkadaslar gec gordum kusura bakmayina.s.,evet yapan varsa bilgilendirirse bizi cok iyi olucakyerimseniben

ben sordum da kapılar düz ise girinti çıkıntı yok ise olurmuş
aksi takdirsde hoş olmazmış

bende düşünüyorum ama benim kapılarımda oymalı:(

bende kaç gündür bunu düşünüyodum kapıların rengi beyaz sağlamda değiştirmek yerine kaplatsak nasıl olur diyodum bu folyolar nerde satılıyoki

folyolar 1 milyoncularda ve büyük yapı marketlerde satılıyor hatta bazen yer döşeme yapan dükkanlarda metre hesabı da satılabiliyor

folyolar 1 milyoncularda ve büyük yapı marketlerde satılıyor hatta bazen yer döşeme yapan dükkanlarda metre hesabı da satılabiliyor

bugün deneme amaçlı bi tane aldım 1 milyoncudan kutu kapladım güzel oldu.acemiliğimi attım biraz :)

hayırlı olsun tatlım ben de portmantoyu kapladım ve yemek masamı güzel oldu ancak portmantoyu tekrar kaplamayı düşünüyorum ağaç desenli koyu bi renk almıştım şimdi hoşuma gitmiyor düz renk almak daha mantıklı çünkü ağaç desenlide desenleri denk getirebilmek sorun olabiliyor biraz çılgın bi renk almayı düşünüyorum ama şu sıralar hiç vaktim yok vaktim olduğunda yapıcam inşallah

evimdeki tadilattan sonra mutfak dolabına kapılara evde ahşap ne varsa el atmak istiyorum değişiklik iyi oluyo.birde diyorumki şimdi aklıma geldi kombimide kaplasammı acaba.kombim mutfakta mutfak dolabıyla aynı renk yapsam sonra pencere kenarlarınıda kaplasam.1 milyoncu diye giderim 100 milyon harcayıp çıkarım belkide daha fazla :)

valla canım ben portmantoyu kaplarken 15 lira harcadım 1 milyoncu deyip geçme öyle öyle artıyro fiyat

Back
X