• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yapisiklik çıkıp hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sudesuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
137
36
48
39
Kızlar rahim filminde çok az yapisiklik çıktı bu şekilde yapisiklik çıkıp histeroskopi olmadan hamile kalan hamileliği devam eden Var mi acaba ?

Merhaba sansa denk geldim yazdiginiza bende yapisiklik vardi gecen senelerde tuo bebek denemeden once amelyt yaptilar hic bisi fayda etmedi tuo bebekte tutmadi ayrica hala yapisiklik var ve suan hamilryim bu amleytla gecebilcek bisey degil tekrar olusuyor ztn ven amelyt oldgum icin cok pismanim . Kesnlkle hamile kalablrsn hamile kalmamana bi srbep degil uzme kendini cnm

Merhaba sansa denk geldim yazdiginiza bende yapisiklik vardi gecen senelerde tuo bebek denemeden once amelyt yaptilar hic bisi fayda etmedi tuo bebekte tutmadi ayrica hala yapisiklik var ve suan hamilryim bu amleytla gecebilcek bisey degil tekrar olusuyor ztn ven amelyt oldgum icin cok pismanim . Kesnlkle hamile kalablrsn hamile kalmamana bi srbep degil uzme kendini cnm
Merhaba yapışıklık ne boyuttaydi yapışıklık rağmen gebe kalabilmeniz beni mutlu etti rabbim tamamına erdirsin

Back
X