Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım bol bol bu konuda uyguladığın saç fotograflarını görmek isterim. Bi süreden sonra sorular devam etmiş bu tabiki güzel birşey herkese yardımcı oluyorsun ama bizi modellerdende mahrum bırakma emi :)

Ya bnde böle bi saç ypmak ıstıyorum daha önce yptım ama bidaha tutturamadım . Günlük çok sade ve hoşşş . Yardım edin lütfen video flan vrsa süper olur ....

Eki Görüntüle 166231

Ya bnde böle bi saç ypmak ıstıyorum daha önce yptım ama bidaha tutturamadım . Günlük çok sade ve hoşşş . Yardım edin lütfen video flan vrsa süper olur ....

bencede çok hoşmuş cevabı bende bekliyorum:44:eğer başka bir yerden öğrenirsen paylaşırsan sevinirim canım

Çok aradımda genelde abiye kıyafetlere göre saçlar abartı yani bu çok hoş doğal sade bir saç bilen varsa nasıl yapılır yazsın nolurrrrrrrr !!

aslında o kızıl saçtakı örgü çok kolay nemli saça rahat uygulanır ama burda anlatması biraz zor gbi oluyor kızlar

Kızlar bu Nancy Ajramın devamlı tercih ettiği bi model var,onu nasıl yapabiliriz?
Bakın bunlar

Tahminimce arkadan tel tokalarla topluyor ama nasıl??

cnm bnde bişi sorcm sana bazı koyu saçların üstüne tutam tutam aralara küllü sarı gibi boyalar yapıyolr balyaj gibi. onu evde kendimiz yapablrmyz normal bir boya alıp tutarmı?

cicioz sanki tel toka değide mini siyah lastik toka ile iki tane mini kuyruk gibi yan yana toplanmış giide duruyor..dikkatli bakınca öle geldide..

cicioz sanki tel toka değide mini siyah lastik toka ile iki tane mini kuyruk gibi yan yana toplanmış giide duruyor..dikkatli bakınca öle geldide..

evet öyle zaten.birinci fotoda yan yana 2 tane kuyruk yapmış ikincidede birini diğerinin üstünden geçirip öyle toplamış.normal dalgalı saçı arkadan toplamış arkadaşlar ya bunda bişey yokki:44:1 tane yerine 2 tane kuyruk yap oldu bitti işte.aslında orda tek tokaylada toplasa beğeneceksiniz yani bence beğendiğiniz toplama şekli değil saçın kendisi yani dalgaları çok hoş

Son düzenleme:
merhaba saçlarım sarı ve topuzlar sarı saclarda pek hos durmuyoo. bana dagınık olmayan ofıs ıcınde kullanabılecegım bır topuz modelı onerebılır mısını z??:Ç9
yardımcı olrsanır cok sevınırım

bu sayfayı açan arkadaş artık cevap yazmıyor canım.sana önerim uzman tv yi aç ordan topuz modellerini arat.karşına istediğin tarz pratik videolar çıkacaktır.sana uyanı yaparsın.hem anlatarak zor olur görerek yapmak daha kolay

canım hani kuyruk nereden kuyruk yapmış ki ben denedim olmadı ( aynen dalgalı da denedim yine de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…