Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
evet arkadaşlar bu konuda gerçekten çok iyiyim çevremdekiler kuaförlük kursuna gidip sertifika almamı söylüyolar bana da çok mantıklı geliyo çünkü kendime acayip güveniyorum yapılışını merak ettiğiniz saç modellerinin resmini koyarsanız size yapılışı hakkında elimden geldiğince yardımcı olabilirm..sevgiler..

canım saçın kıvırcıksa önce düzleştirip sabitlemen gerekiyo ardından düz maşayla kalın tutamlar şeklinde sarıosun fakat sarmaya tam dipten başlama burda da dalgalar biraz aşağlarda başlamş çünkü daha sonra maşa işlemi bitince bukleleri elinde açtırıp diplere de biraz krepe attın mı tam bi hadise olursun canımm:lepi:umarım yardımcı olabilmişimdir

ilk resim hadisenin saçından daha basit canım krepe derdi falan yok bunda diplerden başlanmş maşaya ama ters maşa değil hayatım düz maşa..düz maşa dediğimde saçı maşaya sararken saç maşanın altından geçirilip sarılıyo biliyosun dimi?iki modelde harika çok zevklisin

selam bn model koymicam da saçlarım hafif dalgalı şöyle düz olsun istiyorum bunun için önerilerin var mı?
ya da şöyle önerebileceğiniz bi bakım kürü var mı??

çok sağol canım çok beğeniyorum bu modelleri hadise olmak istemiyorum canım sadece saçını yapabiliyim yiter :lepi:

var canım ben elidorun kremini kullanıyorum şu mükemmel düz diyo ya ondan saçım nemliyken ondan sürüyorum güzel oluyo gerçekten ama genelde düzleştiriyorum tabi ki

selam bn model koymicam da saçlarım hafif dalgalı şöyle düz olsun istiyorum bunun için önerilerin var mı?
ya da şöyle önerebileceğiniz bi bakım kürü var mı??

canım bened tam simidi o konuyu sorcaktım glatt la ilgili bilginiz var mı ben 1 kez yapmıştım yıne yapayım diyorum :uhm:

glattı araştrdım biraz canm saçları döküyomuş çok bende tavsiye etmem gerçekten perma su dalgası hatta artık boyayı bile mecbur kalmadıkça kullanmamalıyız..düzz olmasını istersen düzleştir dalgalı olmasını istersen de maşa yap ama saçına kimyasallarla zarar verme bence

var canım ben elidorun kremini kullanıyorum şu mükemmel düz diyo ya ondan saçım nemliyken ondan sürüyorum güzel oluyo gerçekten ama genelde düzleştiriyorum tabi ki

geçenlerde bi konu açılmıştı da pantenin daha etkili olduğu söyleniyordu sizce bu doğru mu:1hug:

ela_ekin canım geçici uzun saç istiyosan çıt çıt kullanabilirsin ben almştım çok memnunum onlarda ısıya karşı dayanklı gerçi şuan onları pek kullanmıyorum saçlarım çok uzadı yaptığım bakımlarla

canım benim saçlarım da dalgalı ve ben elidorun şampuanının yanında harketli bukleler kremini kullanıyorum çok çok memnununm saçımı genelde çok beğenirler ama bi sorum olcak sana ben saçımı yıkadığım ilk gün saçım çok güzel oluyo ama şekli akşam yatınca ertesi gün kalmıyo ne yapmam lazım bunun için sence cnm?

canm benim saçlarım dalgalı ben jöleden nefret ediyoru kalıp gibi oluyor. banyodan sonra saçlarım çok güzel oluyor ama kuruyunca sonuç hüsran oluyor. doğal duracak şekilde banyodan sonraki gibi yapabilirmiyim. saçlarım yanları uzun yaprak dökümünde ceyadnın modelinden. genelde düzleştiriyorum ama bıktm biraz dalgalı kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…