Yapılanları hazmedemiyorum...

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Eski sevgilimin bana yaptıklarını hazmedemiyorum . Sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmışlığım bile var onun yaptıkları yüzünden , tam unutmuşum derken geçen ay yeniden başlayalım mı diye yazması daha da buhrana soktu beni kabul etmedim diye yine beni terketmesinin tüm suçunu bana atıp dedikodumu yapıyor en sevmediğim insanlara karşı bi türlü soğumuyor ona karşı nefretim ne yapmalıyım sizce bi türlü kabullenemiyorum.

Numarani degistir engelle oh mis onla aranizda bag olan herkezi sil ne gerekleri var

Numarani degistir engelle oh mis onla aranizda bag olan herkezi sil ne gerekleri var
numaramı değiştirmiştim geçen ay bana numaramı bulduğunu hakkımda herşeyden haberinin olduğunu söyledi tüm bağlarımı kopardım zaten ama bilmiyorum içim soğumuyor 10 ay oldu ayrılalı

numaramı değiştirmiştim geçen ay bana numaramı bulduğunu hakkımda herşeyden haberinin olduğunu söyledi tüm bağlarımı kopardım zaten ama bilmiyorum içim soğumuyor 10 ay oldu ayrılalı
Ya hayat cok kisa bir adami unutmak icin 10 ay cok fazla degil mi sence de degmez canim degmez bosver sen gene bas engeli hayata devammm vuhuuuu hayat cok guzel ve yeni biriyle tanis oh misss

Ya hayat cok kisa bir adami unutmak icin 10 ay cok fazla degil mi sence de degmez canim degmez bosver sen gene bas engeli hayata devammm vuhuuuu hayat cok guzel ve yeni biriyle tanis oh misss
zaten sevmiyorumhiç bi iyiliğini görmedim beni aldattı ve kötü şeyler yaşattı sadece hazmedemiyorum bilmiyorum yeni birisiyle tanışmakta istemiyorum güven sorunlarım var maalesef kısaca bu :/ sadece kabullenemiyorum yaptıklarını

Gezmiş tozmus ona buna yazmış kimsede bulamamış geri gelmiş tipik erkek sakin dönme bırak suclasin bırak konussun seni cepte görmesin yoksa zaman sonra evlenir daha beteri ile imtihan olursun baby

Gezmiş tozmus ona buna yazmış kimsede bulamamış geri gelmiş tipik erkek sakin dönme bırak suclasin bırak konussun seni cepte görmesin yoksa zaman sonra evlenir daha beteri ile imtihan olursun baby
Haklısın aslında tipik erkek genel olarak böyleler sadece travma yaşadığım için acı geliyor kabullenmem gerekiyor mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…