- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Zat-ı muhterem o kadar kafayı tırlatmamıştır herhaldedemek o yüzden aşkım diyoruz bebişkolara :) bu Pilyoung bir de kaynanalık dönemine el ataydı iyiydi
Öyle şiddetli bir duygu olmasa kimse ilk çocuktan sonrasını yapmazdı sanırım. Dışardan bakınca işkence gibi görünüyor.
Içinden güzel olmalı.bir de içinden bak
prefrontal korteks, orta beyin, parietal lob,gri madde, Amigdala
Ben isterim aslında Tantis :) Babası önemli ama, babasının kim olacağına bağlı.Öyle şiddetli bir duygu olmasa kimse ilk çocuktan sonrasını yapmazdı sanırım. Dışardan bakınca işkence gibi görünüyor.
Baba adayına göre yeniden değerlendirmeye alınabilir bak. Kuzen sütünü sağar dolaba koyardı gece bebe uyanınca babası ısıtıp içirirdi. Bulursam bu model bi tane neden olmasın.Ben isterim aslında Tantis :) Babası önemli ama, babasının kim olacağına bağlı.
Çocuk yapılacak adam var, yapılmayacak adam var.
He bak davranışlarından hariç, bir de adam güzel olursa iyi olur.Baba adayına göre yeniden değerlendirmeye alınabilir bak. Kuzen sütünü sağar dolaba koyardı gece bebe uyanınca babası ısıtıp içirirdi. Bulursam bu model bi tane neden olmasın.
Uu bir adet genlerine inanmış gadın.He bak davranışlarından hariç, bir de adam güzel olursa iyi olur.
Annesi güzel, babası güzel e çocuk da güzel olur.
Uu bir adet genlerine inanmış gadın.
Seni pek azimli gördüm, olur bu iş.
"Aman hamileyim, aman hormonlarım alt üst amaa" diye kimi kadınların çevresine yaptığı tantana boşa yani. : p
Bence erkek gibi kadınlar var birde kadın gibi kadın narin kadınlar var ,zayıf ve hasas hepsini bir potaya koymak yanlış, doğum depresyonu diye birşey var bunu unutmamak lazım ,
Aşık olmaktan çok daha şiddetli bi duygu bence... Şuan onu hiç gormeden bile bu kadar bağlı olduğuma ben bile şaşırıyorum.
Yahu benimkisi daha üzüm boyunda, sadece ultrasonda minicik varligini gördüm ve ona o kadar bagliyim ki.
Simdi bile annemi cok daha iyi anliyorum. Gercekten benim en büyük düsmanimin bile (ki pek düsmanim yokta) evlat acisini yasamasini istemem.
Ben de daha ikinci cizgiyi görünce gözlerim doldu.
Ya hic sorma o ani. Bide ben panikci oldugum icin daha öncede bebek korkularinda hep test yapmistim, tabiki hic cift cizgi olmuyordu (tabi o zaman seviniyordum buna). Sonra iste cift cizgi cikinca o saskinlik ile esime "ya bide sende bir bak, simdiye kadar bu testten hic gecmezdim, nasil oldu anlamadim" demistim ve sonra esime sarilarak tabi gözlerim doldu.
Tabi ondan sonra bir yigin test daha yapmistim
Halen bir bebisimizin olacagina inanmiyoruz. Öyle bir mücize ki. Isteyen herkes bu hisi yasar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?