Yapayalnizlik

Nill41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
1.025
1.311
O ince çizgideyim. Bir tarafı yaşama sevinci kalmamış,depresyonda, bunalım da. Her an ağlamaya hazır biri. Bir tarafı hayat herşeye rağmen güzel herşeye rağmen yaşanılır diyen taraf.

ne yana dönsen olmuyor diyenler nasil yapıyorlar nasil çıkıyorlar bu duyguların içinden.. Gittikçe kendimi daha dibe batıyor hissediyorum.
Oğlum olmasa yasasam ne yaşamasam ne diyorum. Artık hayattan hiç tat almıyorum ..

Hiç bisey mutlu etmiyor. Mutlu etse anlık saatlik oluyor.. sonra yine ağlama isteği ve yapyanlizlik.

yapayanliziz işte bu hayatta. Kimsen yok aslında. En çok bu duygu içimi parçalıyor. Kimsenin umrunda değilsin ki. Ne dinleyen var ne anlayan..
kimseye ihtiyacın yok ama taşı bile yosun sarıyor.

Yine yalnızım bu kader olsa gerek

Son düzenleme:
Neden kendini yalnız hissediyorsun? Eşin ailen kuzenin arkadaşların vs kimsen yok mu

Eşimi saymıyorum çünkü boşanmaktan döndük. O da şimdilik. Ve aynı evde bunalıyorum bir yandan kimsesiz hissediyorum ailem uzakta şuan. Burda bir iki akrabam var ama sonuçta arada sırada görebiliyorsun. Portuga

Merhaba bu durumda oluşunuzun nedenleri var belli ki kendinizi biraz daha açmalısınız
Sanırım mutsuz giden bir evlilik söz konusu maddi özgürlüğünüz var mı boşansanız ne olur neden boşanmaktan vazgeçtiniz ....... Açarsanız bende benzer sıkıntılar yaşıyorum ama mutsuz değilim

Siz nasıl sıkıntılar yaşıyorsunuz? Bende bazen mutluyum bazen mutsuz hani bazen yeter diyorum darlaniyorum... duvarlar üstüme geliyor hissi. Maddi gücüm yok üniversite son sınıfım. Kpss ye hazirlanacagim ama daha kitaplarımı alamadım. Ki biraz yogunluk da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…