Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler bunu bilmezler kiNeden? Bunu yapmak zorunda değilsin ben bakireydim ama hiç kanamam olmadı. Esnek diyebilirsin
Çoğu biliyor. Beni doktora götürcek adama yazıklar olsunErkekler bunu bilmezler ki
Evet ama bunu evlenmeden bilemez konu sahibi. Kendisini doktora götürüp götürmeyeceğini ya da ne bileyim kan görmeyi isteyip istemeyeceğini. Bazı erkekler kendilerini tatmin etmek emin olmak için istiyor. Zamanın da bir sürü kızla gezmiş , yeri gelip birliktelik yaşamış erkekler evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş kız istiyorÇoğu biliyor. Beni doktora götürcek adama yazıklar olsun
Eee aklınızı kullanın öyle adamlarla olmayınEvet ama bunu evlenmeden bilemez konu sahibi. Kendisini doktora götürüp götürmeyeceğini ya da ne bileyim kan görmeyi isteyip istemeyeceğini. Bazı erkekler kendilerini tatmin etmek emin olmak için istiyor. Zamanın da bir sürü kızla gezmiş , yeri gelip birliktelik yaşamış erkekler evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş kız istiyor
Eee aklınızı kullanın öyle adamlarla olmayın
Sence karşıdan bakınca insanın aklı okunuyor mu? Senin kocan istemedi diye başkası istemeyecek değil ya. Doğu tarafında bu konuda çok hassaslar bizim burada da öyle. Burası İstanbul değil. Modern çağ yok buralarda. Ayrıca konu sahibini bırakıp neden bana atlıyorsun öyle adamlarla olmayın diye. Ben evliyim zaten diyeceğini konu sahibine de
Ben evli değilim evli olsam ne olurdu bilmiyorum.. eşiniz bir şey dedi mi sordu mubenimde kanamam olmadı ama sıkıntıda olmadı . Sizi doktora götürecek erkekle evlenmeyin zaten o nasıl bi zihniyettir . Kendinizi bu duruma düşürmeyin
Hayır sormadı bana güveni tamdı . Konusu bile olmadı yani . Bişey yaşamış olsam da söylerdim . yok doktora götürmek yok erkek nerden bilsin ne iğrenç tanımlar . Biz biliyo muyuz onların daha önce neler yaptıklarınıBen evli değilim evli olsam ne olurdu bilmiyorum.. eşiniz bir şey dedi mi sordu mu
Helal olsun Allah sizi ayırmasınHayır sormadı bana güveni tamdı . Konusu bile olmadı yani . Bişey yaşamış olsam da söylerdim . yok doktora götürmek yok erkek nerden bilsin ne iğrenç tanımlar . Biz biliyo muyuz onların daha önce neler yaptıklarını
Amin Allah size de her şeyin en hayırlısını nasip etsin :)Helal olsun Allah sizi ayırmasın
Hayır benim ki hala çok dar :)))Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
o bilmeyenin cehaleti bu gayet temel cinsellik bilgisi, zar beyinli adam kimsenin hayatında olmasın zaten.Erkekler bunu bilmezler ki
yoo adam bunu nerden anlıycak?ülkedeki adamlar çok profesyonel sanki ki yapı meselesi darlık genişlik, doğum yaptığı halde daralan var operasyonsuz.Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...