YAPABİLİR MİYİM 3 ÇOCUKLA ?

Ailen biliyormu bu durumu peki.
Birde neden 3 tane çocuk oldu.
İlk oğluma evlendigim gece hamile kaldım. Kizim da isteyerek oldu ama önceleri böyle değildi,beni seviyordu. Son kızım da spiralle oldu zaten. Tam kurtuldum derken 3. Sürpriz oldu. Ailem biliyor ama çocuklarımı kabul etmiyorlar. Babam da zaten eşim gibi narsist sürekli hakaret eder. Ayrı eve de izin vermezler ne yapacağımı bilemiyorum. Çıkmazlardayim.

İnşallah istediğinizz gibi bişekilde bu konuyuda atlatıcaksın canım allahh yardım etsin
allah görüyor enin sonunda hesap verecekk sen değill o kahrolacak zamanı gelcek merak etme :/

İlk oğluma evlendigim gece hamile kaldım. Kizim da isteyerek oldu ama önceleri böyle değildi,beni seviyordu. Son kızım da spiralle oldu zaten. Tam kurtuldum derken 3. Sürpriz oldu. Ailem biliyor ama çocuklarımı kabul etmiyorlar. Babam da zaten eşim gibi narsist sürekli hakaret eder. Ayrı eve de izin vermezler ne yapacağımı bilemiyorum. Çıkmazlardayim.
Neden çocuklarını kabul etmiyor baban vardır bunun bir sebebi bana göre.
Eşinden duyacağın ağır lafları babadan duymak daha iyidir,helede torunlarının hepsni görünce belkde yumuşama durumunada geçebilir.,
Böyle sabit fikirli aileleri anlamıyorum,herkesin aile yapısı farklıdır ama ortada zor durumda olan şiddet gören bir evladı varsa karşı tarafa aslan kesilmesi gerekir.

Neden çocuklarını kabul etmiyor baban vardır bunun bir sebebi bana göre.
Eşinden duyacağın ağır lafları babadan duymak daha iyidir,helede torunlarının hepsni görünce belkde yumuşama durumunada geçebilir.,
Böyle sabit fikirli aileleri anlamıyorum,herkesin aile yapısı farklıdır ama ortada zor durumda olan şiddet gören bir evladı varsa karşı tarafa aslan kesilmesi gerekir.
Sebebi sen cocuklarla rezil oluyorsun o rahat rahat hayat yaşıyor diyor. Biz doğu da oturuyoruz ailem de geri kafalı. Destek olacağına köstek oluyor her zaman

Sebebi sen cocuklarla rezil oluyorsun o rahat rahat hayat yaşıyor diyor. Biz doğu da oturuyoruz ailem de geri kafalı. Destek olacağına köstek oluyor her zaman
Her doğuda yaşayan ailelrde böyledeğil tabi.
Senin ailen tamda evladına sahip çıkamayan zihiyet maalesef.

Hayır tabii ki. Ama çok direttim illa olacak dedim. Anneler babalar önceden herşeyi görürmüş,anne olunca anladım. Ama herkes hata yapar ve cezasını en ağır ben çektim. Düşe kalka hata yapa yapa öğreniliyor hayat. Hata yapildi diye öylece bırakılmaz insan bence.
Bu tür sıkıntıların en büyük nedenlerinden biriside kaçrak evlenenlerde oluyor.
Anne olunca anlamak tabiri ne kadar doğru değilmi evlat.
Hepimiz insanın hatalarımız elbette oluyor,ama bu hatayı yapıncada anne baba evladına sahip çıkacak.
Br köşede korumasız bırakmayacak çocuğunu.
Senin adına çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda hayatın normale döner olmadı araya birilerini soksan ailenle konuşsalar keşke.

Bu tür sıkıntıların en büyük nedenlerinden biriside kaçrak evlenenlerde oluyor.
Anne olunca anlamak tabiri ne kadar doğru değilmi evlat.
Hepimiz insanın hatalarımız elbette oluyor,ama bu hatayı yapıncada anne baba evladına sahip çıkacak.
Br köşede korumasız bırakmayacak çocuğunu.
Senin adına çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda hayatın normale döner olmadı araya birilerini soksan ailenle konuşsalar keşke.
Güzel yorum ve düşüncelerinizi benimle paylaştığıniz için çok teşekkür ederim ❤️ iyi ki sizin gibi pozitif insanlar var. İnşallah en güzel haberleri burada paylaşacağım.🌹❤️

Back