- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Aranızda yeniyim,ama devamlı takip ediyorum üye olmadan sayfayı. Size birşey sormak istiyorum. Benim eşim narsist bir adam,tabi buna ben karar verdim. Anlatsam sizde teşhis koyarsınız ama gerek yok uzatmaya. Beni sürekli küçümseyen, vücudumla sürekli dalga geçen ki asla bir özrüm yok tamamen beni yeglemeye çalışıyor. 2 çocuğum varken ayrılmak istedim yeminler etti barıştık vs. Spiralle 3. Cocuqa hamile kaldım dünyalar başıma yıkıldı. Neyse kızım şimdi 8 aylık. Ama artık dayanamıyorum en ufak şeyde sınırı hat safalara çıkıyor. Bağırıyor çağırıyor, dövüyor. Anneme, ablalarıma,kız kardeşime küfür ediyor sürekli ama düz şekilde değil detaylı detaylı ediyor şerefsiz. Çocuklarım kilolu doğdu benim 3 kilo üzeri doğdular birisi de 4 kilo doğdu. Doktor hatasından dolayı rahim sarkması oluştu ve bilirsiniz ki vajina büyüyor eski halinde kalmıyor. Bana ilişki sonrası kavga edince çuval gibi şeyin var ayağımı soksan girer diye bir kelime kullandı. Tabi bunun gibi nice hakaretleri var ama bu sonuncu. Benim asla sosyal hayatım yok,komşuya gidemem,arkadaş edinemem. Anal ilişki teklif ediyor her ilişkide çok utanıyorum artık. Sureklj dile getiriyor ve buda beni iyice yerlere atıyor.
Yazarken farkettim ne kadar da zor hayatım varmış. Neden bekliyorsun derseniz 3 çocuk var en büyüğü 6 ortanca 4 şimdiki ise 8 aylık.
Sizce biraz daha dayanıp para biriktirmeye devam edip kızım kreş yaşına gelince mi ayrılmaliyim. Yoksa hemen ne olursa olsun bırakmalı miyim ? Oğlum çok etkileniyor kavgalardan..
Yazarken farkettim ne kadar da zor hayatım varmış. Neden bekliyorsun derseniz 3 çocuk var en büyüğü 6 ortanca 4 şimdiki ise 8 aylık.
Sizce biraz daha dayanıp para biriktirmeye devam edip kızım kreş yaşına gelince mi ayrılmaliyim. Yoksa hemen ne olursa olsun bırakmalı miyim ? Oğlum çok etkileniyor kavgalardan..
Son düzenleme: