Yansıma çizgi

abababba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
585
75
25
Kızlar reglime 6 gün var ilk kez kaset test yaptım yansımalı çizgi var bu tüm testşerde var mı yoksa ben mi kafayı yedim

Boyle ne desek icini rahatlamayiz ki
Hemen mi cikti çizgi yani hafif bile olsa yoksa cok sonra mi cikti
Kaset testler betayi biraz yuksek olunca algiliyor genelde
Erken gebelik boyle seylerde daha iyi
Sanırım yok çok ışıık tutunca beyaz gibi ama psikolojik heralde kusıra bakmayın

IMG_3038.jpeg

Lütfen ama lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi adetim ayın 2 sinde normalde 10 yıldır hiç adetim gününden önce olmadı dün gece bir damla kahverengi ve pembe akıntım oldu regldir diye düşünüp uyudum ama gece karnımda karıncalamalar oldu regl olcam huzursuzluğu oldu bugün saat 1 de bir iki damla beyaz akıntıyla karışık peçeteye kan geldi bu saate kadar da hiç akıntım olmadı kanamamda başlamadı test yaptım negatif çoktı sizce tutunma kanaması

Lütfen ama lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi adetim ayın 2 sinde normalde 10 yıldır hiç adetim gününden önce olmadı dün gece bir damla kahverengi ve pembe akıntım oldu regldir diye düşünüp uyudum ama gece karnımda karıncalamalar oldu regl olcam huzursuzluğu oldu bugün saat 1 de bir iki damla beyaz akıntıyla karışık peçeteye kan geldi bu saate kadar da hiç akıntım olmadı kanamamda başlamadı test yaptım negatif çoktı sizce tutunma kanaması
Canım telaşlanmakta haklısın ama kimse seni rahatlatacak kesin bir şey söyleyemez. Eğer tutunma kanamasıysa 3-4 gün sonra testte çıkar eğer uyutmayacak kadar merak ediyorsan bence kan ver o en net çözüm

X