Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğragta görünmediği için eklemedimO nasil oluyor
Testi ekleseydiniz keske
Boyle ne desek icini rahatlamayiz kiFotoğragta görünmediği için eklemedim
Sanırım yok çok ışıık tutunca beyaz gibi ama psikolojik heralde kusıra bakmayınBoyle ne desek icini rahatlamayiz ki
Hemen mi cikti çizgi yani hafif bile olsa yoksa cok sonra mi cikti
Kaset testler betayi biraz yuksek olunca algiliyor genelde
Erken gebelik boyle seylerde daha iyi
Sanırım yok çok ışıık tutunca beyaz gibi ama psikolojik heralde kusıra bakmayın
Canim kasette degilde erken gebelik testinde cikar eger suphem varsa
İnşallahCanim kasette degilde erken gebelik testinde cikar eger suphem varsa
İnsallah vardir minnoş
Canım telaşlanmakta haklısın ama kimse seni rahatlatacak kesin bir şey söyleyemez. Eğer tutunma kanamasıysa 3-4 gün sonra testte çıkar eğer uyutmayacak kadar merak ediyorsan bence kan ver o en net çözümLütfen ama lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi adetim ayın 2 sinde normalde 10 yıldır hiç adetim gününden önce olmadı dün gece bir damla kahverengi ve pembe akıntım oldu regldir diye düşünüp uyudum ama gece karnımda karıncalamalar oldu regl olcam huzursuzluğu oldu bugün saat 1 de bir iki damla beyaz akıntıyla karışık peçeteye kan geldi bu saate kadar da hiç akıntım olmadı kanamamda başlamadı test yaptım negatif çoktı sizce tutunma kanaması
Korkuyorum aslında negatif görmektenCanım telaşlanmakta haklısın ama kimse seni rahatlatacak kesin bir şey söyleyemez. Eğer tutunma kanamasıysa 3-4 gün sonra testte çıkar eğer uyutmayacak kadar merak ediyorsan bence kan ver o en net çözüm
Kendinizi strese sokup vücudunuzu savunmaya sokmayın bence . Çok zorlandığınız yerde rabbimi zikredin gönlünüz ferahlasın inşallahKorkuyorum aslında negatif görmekten
Günlerdir myleyim çok dua ettim o yüzsen bu umutlarımKendinizi strese sokup vücudunuzu savunmaya sokmayın bence . Çok zorlandığınız yerde rabbimi zikredin gönlünüz ferahlasın inşallah