E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
nerden baslasam ki? nezaman basladim ki? derinliklerde bir yerlerde, tam olarak yerini bilmiyorum, ama hissediyorum, yaram var. hep üstüne bastigim, ama ufacik birseyde kanayan yaram. derler ya,ayrili k ölümden beter, haklilar bence. aslinda herkese sahip olmak, ama esasinda yanliz olmak, herseyin altindan yanliz kalkmak. dedim ya; nerden baslasam ki? nezaman basladim ki? hem dertlerime yanlizligima ortak olmalarini istiyorum, hemde gözyaslarimi, duygularimi onlardan sakliyorum. canim ailem benim, ben cocuklarimin gelislerini camlarda beklerken, siz benim hasretime nasil dayaniyorsunuz? blki size gözyaslarimi göstermedigim icindir. ben iyiyim, saglikliyim,mutluyum, basariliyim, bunlari bilin yeter. ama icimdeki firtinalarin, cikmazlarin altinda yanliz kalkabilecekmiyim? evet kalkabilmeliyim. cocuklarim icin. simdiye kadar nasil herseyin altindan yanliz kalktiysan simdide kalmak zorundasin. ama zaman geciyor, 19 sne oldu, daha nekadar sürecek? ben gurbete geldikten sonra, kac askerimiz teskeresini aldi. benim askerligim ne zaman bitecek? hic bir zaman!!!! alistir buna kendini! 19 sene öncemi basladim? yoksa simdimi basliycam? gurbeteki arkadaslara selam! acelya:a015: