• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Synmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
223
128
33
Hayırlı akşamlar sıkıntımi dökmek ve akıl almak istiyorum dokuz ay boyunca hep ağladım sayılır doğum yaptım kırkım çıktı uykudan uyanınca hep ağlıyor yavrum normalmi ağlamasi yanlızim ilk on beş gün ablam kardeşim vardı gittiler sonra zor geldi eşimin ailesi var ne geldiler ne sordular benim onlara gitmemi istiyorlar ve küçücuk bebeğimi eşimin yeğenleri var onların kucağına veriyorlar kaç büklüm oluyor yavrum ağlatıyorlar bırak bişey olmaz diyorlar birde düşürecekler diye anksiyetem artıyor başından ayrılmıyorlar.bebegin çocuklar bana kızıyorlar lohusa bu demeden yargiliyorlar çocuğu kıskanıyormusum benim gibi başka memlektte olup tek başına çocuk büyütenler varm

Siz ne derseniz o olur lütfen stres yapmayın siz stres yaptıkça etkilenir yavrunuz. Daha minicik nasılsa dinlenin brbek dinlensin emsin ya da mama içiyorsa içsin uysun sizde dinlenin sonra yemeğinizi yaparsınız gitmeyin bi yere

Ben başka memlekette değilim ama annem hayatta olmadığı için ve k validemde çok yardımcı olmadığı için kendim geçirdim bu süreçleri benim içinde çok zor olmuştu. Ağlarken panik olmal aç mı doydu mu noldu ne bitti diye yalnızlıktan çaresizlikten en kötü şeyleri düşünüyordum. Sonra sakinleyip bebeğin kendini anlatabilmek için bir tek şansı var o da ağlamak. Altı kirlense ağlar, uykusu varsa ağlar, açsa ağlar beni isterse ağlar aslında bu onun iletişimiydi ama yalnız olunca insan işte eli ayağına dolanıyor. Uykudan uyanınca ağlar bebekler hep genelde bunun için üzülmeyin. Başka insanlara karşıda eğer sizi çok yıpratıyorsa bu durum dilerseniz hastalık vs var veremiyorum deseniz kimsenin yalnış anlamasını düşünmeyin o sizin bebeğiniz ve sizin korumanız altında. Hiç sevmediğim şey benimde kucağa alınması özellikle ilk zamanlar. Sizi çok iyi anlıyorum kocaman sarılıyorum size❤️

Back