Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca esmaül hüsna ne oluyor, bilmediğimden soruyorum? Yds için arapca çalışıyorum ileri seviyede değilim ama arapcada ü harfi olmadığını hatırlatmak isterim. Sorgusuz sualsiz çok derin duygularla inandığımız şeylerde bile aslında hiçbir şey bilmediğimizi görünce ülkenin gidişatına üzülmemek elde olmuyor.Arkadaşlar merhaba. Çok yanlızım. Yanlızlık için, dertlerimi anlatacağım allahtan hayırlı dost, arkadaş için edeceğim bir dua yada esmaül hüsna var mı ? Deneyen ben ettim kabul oldu diyen biri varsa paylaşabilir misiniz ?
Esmaûl Hüsna Allah'ın 99 ismiAyrıca esmaül hüsna ne oluyor, bilmediğimden soruyorum? Yds için arapca çalışıyorum ileri seviyede değilim ama arapcada ü harfi olmadığını hatırlatmak isterim. Sorgusuz sualsiz çok derin duygularla inandığımız şeylerde bile aslında hiçbir şey bilmediğimizi görünce ülkenin gidişatına üzülmemek elde olmuyor.
Teşekkürler bilgi için. Ben dost edinmek için Allahin 99 ismi ile bir bağlantı kuramadımEsmaûl Hüsna Allah'ın 99 ismi
Allahın bazı isimlerini sayıyla okuyorlar şu kadar okuyunca şu oluyor gibi sayıyla okuyorlarTeşekkürler bilgi için. Ben dost edinmek için Allahin 99 ismi ile bir bağlantı kuramadım
TeşekkürlerAllahın bazı isimlerini sayıyla okuyorlar şu kadar okuyunca şu oluyor gibi sayıyla okuyorlar