Aylem yanimda durmuyorki baski var uzerimde olduruyorlar baskilariylaÇocuklar varsa lütfen onları bir yerlere sürüklemeyin. Eşinizden çıkınca boşanin , nafakanizi da alın. .Ailenizin evinden de ayrılmayın. Çalışın çocuklarınıza bakın. .
Sizin durumunuz için en mantıklısı bu.
Böyle bir adamı çekmekten çok daha iyi yaparsınız yalnız yaşamayı çocuklar la zor ama bir çözüm bulabilirsiniz başka kadını kabullenmek çok aşağılayıcı bir durum ailenizide anlayamadım bu adamın daha ne yapmış olması lazım ayrılmanız içinMerhaba arkadaslar benle esim evliydik sonra ayri yasamaya basladik bu sirada esim baskasyla evlendi ve hapse girdi hapse girince kiz bundan ayrldi aylem baskiyla beni onla tekrar barisdirdi ve gecen gun o kizin adiyla ona haber yoladim onu ozledm beni arsn diye ve o aradi telefonu ablama verdm ablami o kiz sandi seni ozledim cikmama az kaldi falan dedi ben ayrlmak isdiyorm ama aylem izin vermiyor cikinca belki senin yanina gelir diyor esimde sadece onu kandrp parasni almaya calisdim diyor .. ben yoruldm bu baskilardan 2 cocugmu alip biri 5 biri 1 yasinda baska sehre gitmek isdiyorm ama yapa bilirmiyim kim bakacak cocugada ben calisicam off ne yapmam lazm yanliz yapa bilirmiyim
Siz onların evladı değil misiniz? Mecburlar size bakmaya, o çocukları sokaklarda,orda burda heba etmeyin.Aylem yanimda durmuyorki baski var uzerimde olduruyorlar baskilariyla
Esim pisman oldugunu soyluyor o kadini sevmediyni agliyor seni asla birakmicam diyor aylemde inanyorn. Daha onceden de cok kotulukler yapmisdi hamileyken dovmek gibiBöyle bir adamı çekmekten çok daha iyi yaparsınız yalnız yaşamayı çocuklar la zor ama bir çözüm bulabilirsiniz başka kadını kabullenmek çok aşağılayıcı bir durum ailenizide anlayamadım bu adamın daha ne yapmış olması lazım ayrılmanız için
Ablam bakmiyorlar isde ( hemde esim cikinca ayni sehirde olursak rahatsiz eder yada tekrsr evlenir ve aylem daha cok baski uygularSiz onların evladı değil misiniz? Mecburlar size bakmaya, o çocukları sokaklarda,orda burda heba etmeyin.
Sokaklarda türlü türlü insanlar var ..
Ailenizin yanından ayrılmayın zorla mı sizi sokağa atacaklar. .Baskılara çocukların için katlanacaksın ama dediklerini yapmak zorunda değilsin.
Ailen çocuklarına baksın sen çalış.
1 kizim vadi o hapse girdiginde sonra okudum ve aylem o hapisdeyken baskiyla tekrar barisdirdi15 yaşında evlenip sekreterliği hangi ara okudun. Baskıyla tekrar evlenfirdilerse, çocuğudydamı baskıyla yaptırdılar. Pek inandırıcı gelmedi
Degilmi?) Ne kadar karisik hayatm var ayni kurgu gibi cocuklugum bitdi gitdiGerçek bir konu ise Allah yardımcınız olsun ama çok inandırıcı gelmedi bana
Masla kirayi biturlu tutururum ama cocuga kim bakicak burda krese 2 yasinda aliyorlar oglum daha 1 yasindaGurcustanda maaslar ne kadar? Ev kiralari?
1 yil sabredemezmisin?Masla kirayi biturlu tutururum ama cocuga kim bakicak burda krese 2 yasinda aliyorlar oglum daha 1 yasinda
Masla kirayi biturlu tutururum ama cocuga kim bakicak burda krese 2 yasinda aliyorlar oglum daha 1 yasinda
Klasik yalancı erkeklerin sığınağı hala bu adama güvenmek akıl karı değil fakat sizin hayatınız karar sizinEsim pisman oldugunu soyluyor o kadini sevmediyni agliyor seni asla birakmicam diyor aylemde inanyorn. Daha onceden de cok kotulukler yapmisdi hamileyken dovmek gibi
Nasıl yani adam hapisteyken?2 ci cocuk o hapisdeyken oldu ama tamamile baskiyla ama siz diceksiniz senin kararn baskiyla alakasi yok ama acayip baski vardi yememe bile karisiyodlar dir dir tum gun tepemdeydiler
Nasıl yani adam hapisteyken?
Onun hapisden cikmasi icin 8 ay kaldi zorla eve getiricekler biliyorm aylemi polise veremmem ya1 yil sabredemezmisin?
Ozel sekreterlerinki 100 tl falan ( burda maaslar berbatOrtalama sekreter maaşı ne kadar orada?
Esin hapisdeyken gidip 1 gece kalabiliyorsnNasıl yani adam hapisteyken?
Yok o hapise girdikden sonra yanina gitdim 1 gece kaldm o srada hamile oldumHapse girmeden hamile kalmış. Adam hapiste iken doğurmuş.
Bu arada hamile olarak okulu bitirmiş.
Aynı esnada adam öbür kızla evlenmiş.