Ozel sekreterlerinki 100 tl falan ( burda maaslar berbat
Pardon 100 degil 1000Ortalama sekreter maaşı ne kadar orada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel sekreterlerinki 100 tl falan ( burda maaslar berbat
Pardon 100 degil 1000Ortalama sekreter maaşı ne kadar orada?
esim baskasyla evlendi ve hapse girdi hapse girince kiz bundan ayrldi
Yok o hapise girdikden sonra yanina gitdim 1 gece kaldm o srada hamile oldum
Kresle konus durumu anlat belki anlayisla karsilarlarOnun hapisden cikmasi icin 8 ay kaldi zorla eve getiricekler biliyorm aylemi polise veremmem ya
Yok cocuk 2 yasina kadar anneyle yasamaliymisKresle konus durumu anlat belki anlayisla karsilarlar
Evet aylemde baskyla o baskasyla evlendiyi halde barsdrdiYani eşiniz öbür kadınla evliyken (!) siz hapse yanına gittiniz???
Çünkü senaryonuza göre siz ayrıldınız, sonra o başkasıyla evlendi, sonra hapse girdi, hapse girdi diye kız ayrıldı...
Ama evli derken resmi nikahlisi hep bendm o kuma gibiYani eşiniz öbür kadınla evliyken (!) siz hapse yanına gittiniz???
Çünkü senaryonuza göre siz ayrıldınız, sonra o başkasıyla evlendi, sonra hapse girdi, hapse girdi diye kız ayrıldı...
Ailen niye bu kadar koca meraklisi?Evet aylemde baskyla o baskasyla evlendiyi halde barsdrdi
Nebilim bikdim koca koca koca baska bisey bilmiyorlar ikinci cocugu bile isdeye yapdm 2 ci evlilik dusunmuyorm kizim ben ölursem yanliz kalmasn diyeLutfen 3cuye hamile kalma korun
Evet otel odasi gibi bi yer veriyorlatHapishanede nasıl çocuk yapılıyo ya, otel odasımı bu sizi başbaşa bırakıp keyfinize bxkınmı diyolar
Bilmiyorum cok zorBu herif zaten yeniden hapse girer o zamana kadar cocuklarin buyur ayri eve cikarsin. Insan evde kuru ekmek de yer yeter ki huzur olsun.
Omg! 1 gece de!Esin hapisdeyken gidip 1 gece kalabiliyorsn