• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlısmı yapıyorum

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
kızlar ben bir konuda kararsız kalıyorum 4 yaşında kızım var giysi çok alıyorum eskimiyor bile kimi yakınlarım cok az alıyor eskitiyor inanın aldıklarının dizleri kolları eriyor öyle yenisini alıyorlar ne yapmak iyi bilmiyorum onları görüncede kafam karışıyor benmi hata yapıyorum diye.bide ben cok az alıyorum valla herseyimiz eskidi diyo.bana bi fikir verin lütfen vercek akrabam yiğenim felanda yok hem 2. cocukta düşünmüyorum küçülenleri kim denk gelirse veriyorum ne yapmak doğru?

kızlar ben bir konuda kararsız kalıyorum 4 yaşında kızım var giysi çok alıyorum eskimiyor bile kimi yakınlarım cok az alıyor eskitiyor inanın aldıklarının dizleri kolları eriyor öyle yenisini alıyorlar ne yapmak iyi bilmiyorum onları görüncede kafam karışıyor benmi hata yapıyorum diye.bide ben cok az alıyorum valla herseyimiz eskidi diyo.bana bi fikir verin lütfen vercek akrabam yiğenim felanda yok hem 2. cocukta düşünmüyorum küçülenleri kim denk gelirse veriyorum ne yapmak doğru?

cocuklar cabuk buyurler we cok fazla kıyafet almamak gerekır 6 7 takım gezmelık al 6 7 takımda ewde gıymesı ıcın al cok ıyı olanları kalkır dıger bebegın kullanır yakın akrabalarının bebıslerı yoksa eger konu komsuya sor tanımadıgın ınsanlara wermenı tawsıye etmıyorum cunku satıyolar cocuk esırgeme kurumunada arada bırakabılırsın

canım tek çocukmuş ve başka da düşünmüyormuşsunuz, maddi durumunuz da iyiyse niye almıyasın ki.Kendini kimseyle kıyaslama, herkesin bütçesi farklı.

Son düzenleme:
maddi durumları benden iyi ama ev alcaz diye 3. evlerini alıyolar.o yüzden hiçbisey almıyo çocukların üstü perişan.çocuk esirgemeye vermek cok mantıklı bunu yazan arkadasa cok tesekkürler cidden aklıma gelmemişti.onları görünce kendininkine bakıyosun hersey yeni eskimeden kalıyo.bi çorapları eskiyo cocuğun.

kesinlikle yardıma muhtaç çocuklara verin ister çocuk esirgeme kurumu olsun ister okullarda durumu kötü olan çocuklara veriyorlar.. müdürler öğretmenler aracılığıyla bulabilirsiniz.. hatta daha fazla araştırma yaparsanız sosyal paylaşım sitelerinde güneydoğu ve doğudaki zor durumda olan çocuklara da kıyafet vb yardımlar yapılıyor aklınızda bulunsun..

kızlar çocuk esirgemeden kabul ediyorlar değilmi yani farklı biseyle karsılaşmam şimdiden hazırlamaya başlıcam çünkü.

Back