• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlışmı anlıyorum ne olur akıl verinnn:((

Arkadaslar ilgilendiginiz ve yardimlariniz icin tessekurederim olaylari zamana birakmaya karar verdim daha dogrusu mecbur birakildim..esim olayi fantaziye cevirdi garip davranislariyla beni daha cok geriyor en azindan hersey eskisi gibi olsun diye normal davraniyorum aksi halde karsimda ki adami taniyamiyorum..sacmaladigimizi guzel bir jest oldugunu felan soyleyerek konuyu kapatmaya calisiyorum yoksa alkol bagimlisi olcaz kendine aliyor banada zorla eslik etiriyor zorla demeyelimde onun sarhos haline ayik aklimla dayanamiyorum diyelim..belirtmek isterim alkol bagimlisi degildir sadece ozel gunlerde alirdik...fantaziye cevirmeden kastimida ozetleyeyim ki konum acik olsun..dun aksam saatlerinde cocuklari annene birak disari cikicaz dedi yok dedim is yaptim yorgunum gerginim gelmek istemiyorum dedim bir suru bahene uydurdum yani..1 saate geliyorum hazir ol dedi..geldi ben suslu bir kadinim normalde hic suslenmedim ve normalde o sekilde asla disari cikmam biliyor..boyle gelecegimi soyledim...demez olsaydim gitti kiyafet dolabimi asagiya indirdi sunlari giyeceksin dedi makyajinida yap cikiyoruz dedi ama istedigimi giydiririm havasindan hoslandigini farkettim,beni yemege goturdu bunlari yiyeceksin diyor zorla yediriyor bundanda hoslandigini farkettim ve baska seyler bunlari soylemek istemiyorum...zoRla Biseyler yaptirmaktan keyif aliyor ee bende madem gidemiyorum herseyi zamana biraktim normal davranmaya calisiyorum..aldatilmadigimi beni cok sevdigini vs klasik erkek laflarini tekrarlayip duruyor zaman bana dogruyu gostericek...tekrar tekrar beni yanliz birakmadiginiz icin tessekurediyorum..

verdiği cevaplara güüvenmediğim için böyle söylüyorum yoksa oraya gitmek çokta önemli degil ortada bana bir jest varsa götürür sonrada gülerin olduğu yere giderdik ki bilmiyorum biliyormusunuz siyah güler türkiyede tek bir yerde yetiştirilebiliyor başka hiç bir yerde yok hem orayı görmüş olurdum hemde güzel bir program olurdu ama eşim nedense tek gitmeyi ve oraya gitmeyi tercih etmiş ve acıklaması sana jest yapmak istedim o kadar yolu tek başına üstelik yaşadıgımız şehire getirte bilme imkanı varken balığa diye çıkıp oraya gitmesi sacma değilmi ben mi fesatım bilmiyorum umarum ben fesatımdır

Hmmm sanırım düşüncelerinizi ben eksik anlamışım şimdi ifade edince ne düşündüğünüzü anladım. Bir kadın hislerinde asla yanılmaz eğer altında bir şey arıyorsanız belki gerçekten vardır peki şu an eşinizde bir değişme var mı olumlu ya da olumsuz?

Hmmm sanırım düşüncelerinizi ben eksik anlamışım şimdi ifade edince ne düşündüğünüzü anladım. Bir kadın hislerinde asla yanılmaz eğer altında bir şey arıyorsanız belki gerçekten vardır peki şu an eşinizde bir değişme var mı olumlu ya da olumsuz?

Hayir bir gelisme yok olaylari akisina birakmistim ama hic iyi gitmiyor bir ara asiri ilgiye dusmustu simdi tekrar duruldu belki karsilik alamadigindan mecbur olmadikca konusmuyoruz bana sarilmadan uyuyamayan adam artik sarilmiyor kusgun degiliz fakat eskisi gibide degiliz.,bir kac mesaj attim dun okumamis bile telefonda oylece duruyordu okumadin mi dedim cok yogundum dedi sonra okudumu bilmiyorum kontrol etmedim..Evde garib bir gerginlik ve sakinlik var ve ben olacak hicbirseyden rahatsiz olmuyorum nede olsa hersey oluruna varir..

Ve karar verdim bosanmaya gerekce yok sebep yok ondan bir sure hayatimla ilgili yon verecek kadar zaman isteyecegim ve bosanacagim yataklarimizi ayiriyorum Yoruldum ben bukadar strese gelemem hemen bir is kurup herseyi sekilendirecegim 40 milyar kadar bir birikimim var yasadigim sehire de is kurmak icin yeter tamda para bizi bulmustu hicbirsey umrumda degil hersseye hoscakallllll

Back
X