eşim benim balık tutmayı ava gitmeyi sever çok sık yapmaz ama tutmadan geldiği hiç olmadı taki bu son iki sefer dışında..gittiği yerde telefon çekmez gecen gitti balık nerde dedim sen yemiyorsun atıyorsun diye elemanlara verdim dedi bende kızdım ben yapamıyorum ama annem yapıyor her defasında ona veriyorum o yapıyor bizi de çağırıyor neden verdin ki diye kızdım taze balık diye ben çok kızınca aslında hiç yakalayamadım da utandım söylemedim tarzı cümleler kurdu bende ne saçma bir konu niye kızayım neden utanasın dedim konu kapandı...ve dün gece çıkıyor saat iki gibi( genelde arkadaşlarını alıp gidiyor bende gitmiştim bir kaç kere )yine gitti üstelik benim ailevi sorunlarım var biraz konu açtık ağladım falan dedi ki senide böyle bırakıp gitmek gelmiyor içimden ama arkadaşların eşyaları arabada mecbur gidicem ayıp olur falan seni seviyorum beni hiç bırakma diye mesaj attım (neden yaptığımı bilmiyorum) oda ölunceye kadar dedi...öncesini de anlatayım ki söyleyeceklerimi anlayın ben siyah gülleri çok severim ama yaşadığım şehre getirmiyorlar küçük bir yer çicekciden daha öncede istemişti ama çicekci abi ben o kadar çiceği getiririm fakat satamam işte bilmem ne kadar istemesen de göndermiyorlar demiş eşimde alayım dedi bende sacmalama o kadar para verilir mi günah demiştim aldırmadım...işte telefon çekmiyor diye hiç aramadım akşam saatlerinde aradım telefon cekıyor dedim dönüyor herhalde dediki arkadaşlarım aşağıda onları alıp döncem tamam dedim geldi ki işte siyah gül almış bide fidanlarından almış bizim yarın nikah günümüz onunda dogum günü aynı zaman da sana süpriz olsun diye gittim falan dedi ve ben çıldırdım..
dedim ben buraya getirtmene kızıyorum sen birde benzin parası yakıp orayamı gittin madem böyle bir jest yapmak istiyorsun bizi de götürseydin okadar yolu tek başına ne amaçla gittin maraş antep urfa heryere gitmiş beyimiz yani benim daha önce kızdıgım bir konuyu neden israr eder anlamadım..diyor ki süpriz yapmak istedim dedim saçmalama gül mü süpriz yoksa hep birlikte çocuklarımızla farklı şehirler görmek mi süpriz ..ben yalnız gittiğine inanmıyorum bence ön doğum günü kutlamasıydı bu kimle gitiyse çiceklerde anlıycagım için bahaneydi...bende çıktım babam gile gittim arkamdan geldi çok yakın oturuyoruz babama diyor ki işte şu yoldan gittim babamda ded iki oraya o yoldan gidilmez o israr ediyor yok böyle baba diye babamda yanlış gitmişsin oğlum oraya öyle gidilmez diyor babam gezmeyi sever türkiyenin her yerini bilir ayrıca iki pasaport bitirmiş adam tabi ki o doğru yolu daha iyi bilir....şimdi sorum şu ben yanlış mı düşünüyorum bizi de götürebilirdi dimi sizce ne yapıyor bu adam yada ne yaptığını nerden anlaya bilirim...okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin
Son düzenleme: