• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlışıkla küle basmak

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Şimdi arkadaşlar bizim evimiz sobalı arka balkonda kovaları dolduruyoruz külleride çuvala döküyoruz ister istemez dökülüyo yere bende arka tarafa geçmiştim çok küçük bir kısma dökülmüş görmedim ve sağ ayağımın topuktan orta kısmına kadar olan yerıyle basmışım normalde çöp yanından geçerken kül olabileceğini düşündüğüm yerlerden geçerken destur derim bişey olmaz değil mi

Birşey olmaz korkmayın hurafe bunlar

Ya kızmayın haklısınız ama küçüklükten beri hep söylendi işte Küle basmak günah üç harfliler orda olur falan

Böyle konular yasak ama. Konunuz kapanabilir.
Ayrıca inanmayın böyle şeylere.

Yok artık! Ne olabilir Allah aşkına? Yaşlılara bakmayın onlara kalırsa yandık..

Gerçekten bunu daha önce duyan olmadımı hiç çok şaşırdım benim etrafımda 1 2 kişi değil çoğu kişi aynı şeyi söylemiştir internettede araştırdım böyle birşey yok kimse aramamış bile bende şaşırdım

İlk defa duyuyorum. Şahsen ben batıl ne varsa tersini inatla yapar bundan da keyif alırım :D
Şuan gidip küle basmak istiyorum :D:D:D

En çok korktuğum olay buydu gerçekten söylüyorum , daha önce araştırmakta ,hiç aklıma gelmedi valla internette de bişey yok sadece bir sitede basmak günah değildir yazıyor :) demekki gerçekten yokmuş vay be 23 yaşındayım resmen kandırıldık

En çok korktuğum olay buydu gerçekten söylüyorum , daha önce araştırmakta ,hiç aklıma gelmedi valla internette de bişey yok sadece bir sitede basmak günah değildir yazıyor :) demekki gerçekten yokmuş vay be 23 yaşındayım resmen kandırıldık

Bence aileniz küllerin dağılmasını önlemek ve üstünüzü kirletmemeniz için ilginç bir önlem almış :D:D
Ama bu yaşınıza kadar etkisinde kalabileceğinizi düşünmemişlerdir :)

Bence aileniz küllerin dağılmasını önlemek ve üstünüzü kirletmemeniz için ilginç bir önlem almış :KK70::KK70:
Ama bu yaşınıza kadar etkisinde kalabileceğinizi düşünmemişlerdir :)
öyle birşey değil :) küçüklüğümde başka evdeydik yani ortalıkta kül yoktu odunluk vardı orda hallediyolardı soba işlerini hem sadece aile içi değil ki çevremdikiler söylerid

Back
X