- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Adam karaktersizin teki. 100 diplomasi ve piril kariyeri olsa kac yazar. Bide öyle pozisyonlara layik görüyorsunuz. Bunu insanlara memo olarak vermek lazim: Diplomalar sadece meslek edinmek içindir. Karşındaki insanın kalitesi hakkında hicbir fikir vermez
Ona göre koşarak uzaklaşalım bence deHangi partiden il başkanı adayıymış? Meraktan soruyorum sadece.
Sosyal medyada ben aktif biriyim ve parti icerisinde de. Bende anlamadim nasl buna cesaret etti disaridan hoppa mi gorunuyorum anlamadim ama muhafazakar oldgmu soyleyincede uzaklasti benden. Simdiyse sildin mi diye sorup duruyor resim kaldirdigim her an ve kafamda deli sorular. Cogu insan uzaklas demis hepsinede hak veriyorum. Bazen insan farkedemiyor hoslandgi icibMadem sosyal medyada tanınan biri
Nasıl cesaret edip sizden bikinili fotoğraf isteyebilir?
Sizin SS alıp ifşa edebilme ihtimalini hiç düşünmemiş mi ?
Siz baya baya hoşlanmış görünüyorsunuz bu kişiden
Ama pek tekin biri gibi gelmedi
Haklisiniz ne deseneniz. Ben hoslandgm icin farkedemiyorum. Oyle buyuk bi hoslantimda klamadi ama surekli her resjm kaldirdigimda sildin mi deyip durmasi cok ilginc geliyorPişman olduğunu sanmam, zihniyeti belli sonuçta, ani bi değişim yaşamadıysa..
Tepki alacağını bildiği icin temkinli davraniyor ve o tarz konulara girmiyor diye düşünüyorum..
Destek olayi sacma olmuş yalnız..
Bunu soyleyemem ama destek mesajimi kaldirdim siz haklisiniz. Ben hoslandgm icin bazi seyleri farkedemiyrm bu yuzden objektif bakacagnizi dusundgm icin sordum zatn cok tesekkurlerHangi partiden il başkanı adayıymış? Meraktan soruyorum sadece.
Ezik bi davranış o da.. Kac yasinda?Haklisiniz ne deseneniz. Ben hoslandgm icin farkedemiyorum. Oyle buyuk bi hoslantimda klamadi ama surekli her resjm kaldirdigimda sildin mi deyip durmasi cok ilginc geliyor
30yasinda desem gulersiniz herhlde ya ben ciddi iliski yasamak istyrm dedim sonuxta kendime aileme ve bedenjme saygm var takilamam ki dedim. Uzaklasti direk. Ve suan hic oyke konulara giremiyr ama bi umudumu var anlamadim. Bide yani onu silsem ona ne zarari varki istese bi dunya kizla yatabilir tipi parasi var yani takintilimi acaba?Ezik bi davranış o da.. Kac yasinda?
Seni beğenmiş olabilir, birden ilgiyi kestigin icin zoruna gitmis olabilir, pohpoh istiyor olabilir, ne bileyim bana hic oyle cool, hoş bi adam imaji vermedi..30yasinda desem gulersiniz herhlde ya ben ciddi iliski yasamak istyrm dedim sonuxta kendime aileme ve bedenjme saygm var takilamam ki dedim. Uzaklasti direk. Ve suan hic oyke konulara giremiyr ama bi umudumu var anlamadim. Bide yani onu silsem ona ne zarari varki istese bi dunya kizla yatabilir tipi parasi var yani takintilimi acaba?
Bu konuda haklisiniz o mesaji kaldirdim zaten. Pismanda oldum. Degisti sanmistim ben onu. Suan oyle konulara girmiyor ama yinede sogudum yazilanlar daha mantikli geldi buradaDestek mesaji nedir ya?
Il baskani kendi ceksin destek mesajini
Sizden neden istiyor?
Istese bile tamam der gecistirirm
Sorarsa da unuttum derum falan
Sacma olmus bu destek mesaji
Bikinili foto istemesi zaten facia
Gorusme bu adamla bence
Niyeti eglence.
Bu olaylardan sonra banada vermedi. Hic arkasini aramadim. Sadece egitimi mukemml diye destek verdim ama kisiligi bozuk sorunca aldgm cevaplar aklima cok yatti. Tiksindjm suan. İnt dolu ciplak kadin var yani pislik seySeni beğenmiş olabilir, birden ilgiyi kestigin icin zoruna gitmis olabilir, pohpoh istiyor olabilir, ne bileyim bana hic oyle cool, hoş bi adam imaji vermedi..
Siz rahatsız olduysanız neden engellemediniz o engellemiş sizi ne alaka başkan olacağını öğrenip destek mesajı ne gerek vardı? ayrıca engellediyse onu nasıl gördü sayfanızda? çok gereksiz olmuş. Özellikle de fotonuzu kaldırıyorsunuz ki engellediğinizi sanıp yazacakmı diye taktikler bir de sonra şikayet ediyorsunz iletişimi başlatan sizsiniz hala engellemeyende sizsiniz istiyorsanız görüşün bahane etmeyin
Eğitim insani insan yapmiyor ne yazik ki.. Görgü, asalet, terbiye cok başka şeyler.. Seviyesizin teki besbelli..Bu olaylardan sonra banada vermedi. Hic arkasini aramadim. Sadece egitimi mukemml diye destek verdim ama kisiligi bozuk sorunca aldgm cevaplar aklima cok yatti. Tiksindjm suan. İnt dolu ciplak kadin var yani pislik sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?