Rica ettiler cunku il baskanimiz o yuzden paylastim sosyal medyada cok aktif birisiyim. İyide gidip ona o sekilde fotograf atmadim atmamda bunu biliyor.Neden gereksiz yere destek mesajı yazıyorsun ki?
Yüz bulmuş astarını istiyor işte.
İstemedi oyle birsey. Yani ters teper zaten istese bunu biliyor.Yani tekrar öyle bi isteği olmuyorsa arada bi konuş bakalım
Temkinli şekilde
Sapıtırsa engellersin
Belki pisman olmustur diye dusundum,cunku bir daha boyle birsey istemedi ama huylu huyundan vazgecermi bilemiyrm tabiBenim için duzeltilmiycek bı durum. Kadınları et gibi gören milletle hatta sevgilisi bile olmayan kişilerle sanal zevkler almaya çalışan biri.
Ben ozel hayatimla siyasi hayatimi karistirmiyrm. Sonucta yuz yuze bakicaz. Ben cok aktif bir kisiyim sosyal medyada o yuzden rica ettiler paylastim.Başkan adayı derken ? Bikinili fotoğraf istemek nedir ya güzellik yarışmasına mı katıcaktı sizi acaba? Destek için paylaşmanız çok saçma geldi bana.Bi' de sizi engellemiş , destek için paylaşım yapınca engeli kaldırmış.Ay saçmalık.Ben olsam görüşmeyi sürdürmezdim.
Bu konuda cok haklisiniz bunu dusunemedim.hemen kaldiriyorum cok saolunInternetten tanistigi bir kizdan bikini foto isteyen uckur duskunu sapik bir adamin toplum icerisinde onemli bir konumu temsil etmesini desteklemem söz konusu bile olamaz.
Icerisinde bulundugunuz toplulugun deger yargilarindan süphe etmek gerek
Yazmiyorum hep o yaziyor. Ya insan gecenin bi vakti beni sildin mi yazar mi? Her foto kaldirdigimda bunu yapiyor. Anlam veremiyorumBikinili foto isteyen başkan olmuş ama beyefendi olamamış kişi makam odasında ne tür müzikler dinliyo acaba :) Şansını denemiş foto için cevabını almış bundan sonra zaruret olmadıkça tek cümle yazma
Vazgecmez destek mesajindan dolayi sizin taviz vereceginizi dusunuyor o yuzden yaziyorBelki pisman olmustur diye dusundum,cunku bir daha boyle birsey istemedi ama huylu huyundan vazgecermi bilemiyrm tabi
Ama bana tesekkur ederken bunu acikladim. Sadece egitim ve kariyer yonunden buraya yakisacagini dusunuyorum dedim gerisi beni ilgilendirmiyor zaten dedim.Vazgecmez destek mesajindan dolayi sizin taviz vereceginizi dusunuyor o yuzden yaziyor
Yasin kucuk sanirim. Bunlardan seni sevdigini aşik oldugunu falan dusunme. Bi insandan adam gibi bir iliski istiyorsan bu insandan cikmaz soyliyim. Bikini degil ama baska fotolar ister yuz verirsenYazmiyorum hep o yaziyor. Ya insan gecenin bi vakti beni sildin mi yazar mi? Her foto kaldirdigimda bunu yapiyor. Anlam veremiyorum
Evet sildim de net bi şekilde hatta gerçekten sil ki tekrar bu soruyu soracak bi ortam olmasınYazmiyorum hep o yaziyor. Ya insan gecenin bi vakti beni sildin mi yazar mi? Her foto kaldirdigimda bunu yapiyor. Anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?