- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Boşanmış olduğumuz alnımızda yazmıyor sakin ol bişey olmazBen malumunuz yeni boşandım .ve bir araba alma fikrim var.bunun içinde abime söyledim oyalayip duruyor.kendim halledeyim diyorum bugün evimin alt kısmında bi galerici var gittim sordum. .50.000 TL'lik bir araç var mı elinizde diye .Adamda abla şu an için yok ama bı araç pazarlığı kız var biterse seni arayayım dedi tel istedi verdim .Ay şimdi içim içimi yiyor niye verdim diye.ya adam manyaksa diye .Nefret ettim yaşadığım coğrafyadan kadınların bu kadar korkutuldugu .Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bı yerde yaşamak .Kötü birşey yapmadım değil mi ya .Aptallık mi bu
Ya sormayın tabiki gördüm iyide bı insan yardımcı olmaya çalıştı abla abla diye ama bilemedim .Adamın dukkanı evinin altındaymış, telefon nosu vermekten korkmana gerek yok. Sapık olsa veya sana bısey diyecek olsa mutlaka denk gelmıssınızdır. Daha once yapardı veya derdı. Oyuzden kafanda bunu buyutme derım, yaptıgın yanlıs degıl.
Ya ne bilim Kadın olmak zor bu ülkede .Sırf eşinden ayrıldığı için öldürülenler var bu ülkedeNe numara mı verdiniz hem de korona zamanı şaka şakaUmarım bir şey olmaz kendinizi bu kadar hırpalamayın.
Vesvese yapma hıc, bısey olmaz.Ya sormayın tabiki gördüm iyide bı insan yardımcı olmaya çalıştı abla abla diye ama bilemedim .
Ya inanın kızım bugün bı şey istedi ben de almak istemedim adam da abla benden olsun dedi zorla ikram etti.Kizim da anne ne kadar iyi bı insan değil mi anne dedi .Dedim kızım davranışı güzel ama bu onun iyi bi insan olduğu anlamina gelmez kimseye iyice tanımadan bı hareketle güvenme dedim.yani inanın kimseye güvenemiyorum manyak dolu etraf.Bilgi amaçlı istemiş vermişsiniz ne var bunda ha rahatsız etmek için arayıp durursa engellersiniz. Biliyorum herşeyden korkar olduk ama böyle de yaşanmaz ki
Evet ama bu kadar tedirginlikle de yaşanmaz.Ya ne bilim Kadın olmak zor bu ülkede .Sırf eşinden ayrıldığı için öldürülenler var bu ülkede
Ay sormayın ya adamda dedi abla sen geciyosun zaten burdan dedi inşallah yardımcı olabilirim dedi ama vesvese yaptimAdamın dukkanı evinin altındaymış, telefon nosu vermekten korkmana gerek yok. Sapık olsa veya sana bısey diyecek olsa mutlaka denk gelmıssınızdır. Daha once yapardı veya derdı. Oyuzden kafanda bunu buyutme derım, yaptıgın yanlıs degıl.
Yapma yapma. Yalnız yasamaya yeni mi basladın?Ay sormayın ya adamda dedi abla sen geciyosun zaten burdan dedi inşallah yardımcı olabilirim dedi ama vesvese yaptim
Sakin olun sadece numaranızı vermişsinizBen malumunuz yeni boşandım .ve bir araba alma fikrim var.bunun içinde abime söyledim oyalayip duruyor.kendim halledeyim diyorum bugün evimin alt kısmında bi galerici var gittim sordum. .50.000 TL'lik bir araç var mı elinizde diye .Adamda abla şu an için yok ama bı araç pazarlığı kız var biterse seni arayayım dedi tel istedi verdim .Ay şimdi içim içimi yiyor niye verdim diye.ya adam manyaksa diye .Nefret ettim yaşadığım coğrafyadan kadınların bu kadar korkutuldugu .Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bı yerde yaşamak .Kötü birşey yapmadım değil mi ya .Aptallık mi bu
Galeriden araba almayın bence. Hile çok oluyor.Ben malumunuz yeni boşandım .ve bir araba alma fikrim var.bunun içinde abime söyledim oyalayip duruyor.kendim halledeyim diyorum bugün evimin alt kısmında bi galerici var gittim sordum. .50.000 TL'lik bir araç var mı elinizde diye .Adamda abla şu an için yok ama bı araç pazarlığı kız var biterse seni arayayım dedi tel istedi verdim .Ay şimdi içim içimi yiyor niye verdim diye.ya adam manyaksa diye .Nefret ettim yaşadığım coğrafyadan kadınların bu kadar korkutuldugu .Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bı yerde yaşamak .Kötü birşey yapmadım değil mi ya .Aptallık mi bu
Aslında evliyken de yalnızdım pek birlikte olmadık ama büyük alışverişler ilk defa yapiyorumYapma yapma. Yalnız yasamaya yeni mi basladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?