• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yaptım?

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Ben malumunuz yeni boşandım .ve bir araba alma fikrim var.bunun içinde abime söyledim oyalayip duruyor.kendim halledeyim diyorum bugün evimin alt kısmında bi galerici var gittim sordum. .50.000 TL'lik bir araç var mı elinizde diye .Adamda abla şu an için yok ama bı araç pazarlığı kız var biterse seni arayayım dedi tel istedi verdim .Ay şimdi içim içimi yiyor niye verdim diye.ya adam manyaksa diye .Nefret ettim yaşadığım coğrafyadan kadınların bu kadar korkutuldugu .Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bı yerde yaşamak .Kötü birşey yapmadım değil mi ya .Aptallık mi bu

Ben malumunuz yeni boşandım .ve bir araba alma fikrim var.bunun içinde abime söyledim oyalayip duruyor.kendim halledeyim diyorum bugün evimin alt kısmında bi galerici var gittim sordum. .50.000 TL'lik bir araç var mı elinizde diye .Adamda abla şu an için yok ama bı araç pazarlığı kız var biterse seni arayayım dedi tel istedi verdim .Ay şimdi içim içimi yiyor niye verdim diye.ya adam manyaksa diye .Nefret ettim yaşadığım coğrafyadan kadınların bu kadar korkutuldugu .Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bı yerde yaşamak .Kötü birşey yapmadım değil mi ya .Aptallık mi bu
Boşanmış olduğumuz alnımızda yazmıyor sakin ol bişey olmaz

Adamın dukkanı evinin altındaymış, telefon nosu vermekten korkmana gerek yok. Sapık olsa veya sana bısey diyecek olsa mutlaka denk gelmıssınızdır. Daha once yapardı veya derdı. Oyuzden kafanda bunu buyutme derım, yaptıgın yanlıs degıl.
Ya sormayın tabiki gördüm iyide bı insan yardımcı olmaya çalıştı abla abla diye ama bilemedim .

Bilgi amaçlı istemiş vermişsiniz ne var bunda ha rahatsız etmek için arayıp durursa engellersiniz. Biliyorum herşeyden korkar olduk ama böyle de yaşanmaz ki

Bilgi amaçlı istemiş vermişsiniz ne var bunda ha rahatsız etmek için arayıp durursa engellersiniz. Biliyorum herşeyden korkar olduk ama böyle de yaşanmaz ki
Ya inanın kızım bugün bı şey istedi ben de almak istemedim adam da abla benden olsun dedi zorla ikram etti.Kizim da anne ne kadar iyi bı insan değil mi anne dedi .Dedim kızım davranışı güzel ama bu onun iyi bi insan olduğu anlamina gelmez kimseye iyice tanımadan bı hareketle güvenme dedim.yani inanın kimseye güvenemiyorum manyak dolu etraf.

Adamın dukkanı evinin altındaymış, telefon nosu vermekten korkmana gerek yok. Sapık olsa veya sana bısey diyecek olsa mutlaka denk gelmıssınızdır. Daha once yapardı veya derdı. Oyuzden kafanda bunu buyutme derım, yaptıgın yanlıs degıl.
Ay sormayın ya adamda dedi abla sen geciyosun zaten burdan dedi inşallah yardımcı olabilirim dedi ama vesvese yaptim

Sakin olun sadece numaranızı vermişsiniz 😂 Telefondan sizi öldürecek, taciz edecek falan değil ya bu adam 🙈 ayrıca adam işini yapıyor sonuçta sizde işinizi hallediyorsunuz.. Kimseye kefil olamayız tabi de sanmıyorum yani birşey olmaz korkmayın bu kadar.. Hem olursa da engellersiniz olur biter siz akıllıca davrandıktan sonra Allahın izniyle birşey olmaz.. Uzak durmak lazım tehlikeden ama bu kadar da şüphecilik... 🙄 Bilemedim..

Galeriden araba almayın bence. Hile çok oluyor.

İnşalla er kişidir sizi evladınızı rahatsız etmez sizle alakalı olmayabilir esnaflar genelde galericiler böyle sabah gidince kahvaltı bile ikram ederler inşallah öudir arabaya gelin YouTube videolar var alıp satıp expertiz ile ilgili ixleyin muhakkak 50 milyara zor malesef çünkü

Back