Yanlış mı yaptım ??

Evlenince de bu konu senin için önemli olmaya devam edecekse söyleyeyim : evlenince daha beter oluyorlar köprüyü geçtiler nasıl olsa

Siz bu adamla ilgili daha öncede konu acmistiniz düşünmüyor falan diye
Kendini de düşünüyormuş kılık kıyafet
Nefes alması yeterli galiba sizin için
İyi özelliklerine aldatması falan yazmışsınız bu zaten mecburiyet ya bı lux degil

Dis gorunuse onem vermek gercekten önemli ya statu gostergesi bir defa insan kendine neden yapar bunu illa markali giyinmek deil guzel ve temiz olmak önemli her ay olmasada malum cocuklar var her iki aya bir yeni kiyafetler alirim bence Haklisiniz ya cimri yada aliswerisi sevmeyen biri çünkü esimin alman arkadasi tamda boyle cimri desen degil ama kiyafet alisverisine gelemiyo cinnet getiriyo resmen iki yilda bir aliswerise gider

Bence takılma bu kadar bütün ailen güzelce giyinsin o gün için onuda bırak nasi istiyosa öyle gelsin görünce mahcup olur bence kendini bi rahatsız hisseder diye düşünüyorum yavaş yavaş alışır giyim kuşam için vazgeçilmez sevgiden diye düşünüyorum

İlla yenilerini almasına gerek yok. Az ama öz olsa yeter ailenin yanına da eski kıyafetlerle geliyorsa cimridir açık ve net ömür geçmez öylesiyle. Benim de asiri kıyafetim yok bir sezon aldigimi öbür sezon beğenmiyorum ama güzel giyinirim kombinlerim kisisel bakimima dikkat ederim. Benim tanıdığım çoğu erkeğinde az ama öz kıyafeti var ama temiz giyiniyor kisisel bakimina dikkat ediyor. Sizin dikkatinizi çekecek kadar kötü giyiniyorsa gerçekten ya cimri ya pistir.
Parfüm konusunda bir sey diyemeyeceğim ben de o kadar sıkıyorum ama 2 saat sonra koku uçmuş oluyor.

Zor bi durum gerçekten peki kendisini değiştirmeyecrğine çok mu kararlı ya da bi şu yöntemi deneyebilirsiniz bütün güzel yönlerini söyleyin takdir edin çok sevdiğinizi söyleyin bide üstüne bu özelliği söyleyin

Düşünüyorum düşünüyorum da çuvalla da gelse gözüme batmazdı eşimin, sevginizi sorguladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…