- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
Hayırlı geceler herkese. Evliyim ve bebeğimiz şuanlık olmuyor. Tedavi sürecindeyiz. Eşim her zaman destekçim. Gerci bazen yedigi ictigi seylere söyleniyor ama. (Onda problem cikti yemesini icmesini bir düzene bagladik.) Kayınvalidemle genel olarak iyi anlasiriz. Bana karismaz. Kizi gibi sevdigini belli eder. Esime karsi beni savunur yeri geldiginde. Ama her insan gibi yanlislari var elbet. Mesela her gittigimizde kalmamiz icin israr etmesi beni cok sıkıntıya sokar. Bir de birazcik bencil diye düşünüyorum. Erken anne olmus ve esim en büyük çocuk. Ama cok kendini zorlamaz hic birsey icin. Mesela karda kista tasinmak zorunda kalmistik. Üşürüm deyip asla yardima gelmedi. Simdi bu sürecte de insan destek bekliyor. Pazartesi ikindi gibi rahim filmi cektirdim. Ona da pazar günü söyledim. Gelmeyi teklif etmedi. Sonra ben gel yalniz olmayayim dedim. Orucluyken halsizim gelemem dedi. Annemle kardesim geldi mecbur. Erkek kardesim engelli. Ona ragmen geldiler. Neyse ben rahim filmini cektirdim. Canim cok yandi. Sonrasinda bayginlik gecirdim. Aci esigim cok düşük. Canim aciyinca soguk soguk terlerim tansiyonum düser midem bulanir ve bayilirim. Bu ihtimal icin yanimda birini istedim zaten. Hastaneden anneme gectik. Orda kaldim o gece esim de geldi. Kayinvalidem aramadi hic. Birazcik kirildim. Sonra esimi aradi. Esim teravihe gitmisti ben actim telefonunu. Esimi sordu. Sonra dedi ben arkadaslarimla şu yere oftara gitcem çarşamba. Ama tek dönemem siz de gelin benimle. Dedim ben iyi olursam geliriz. Neyin var ki? dedi. Unutmus bile. Bozuldum tabi. Dedim anne rahim filmi cektirdim ya. (Ya arkadaslar herkesi etkilemiyor bu film sanirim. Benden sonra cektiren bir kadin kalkti yürüdü gitti. Benim hala içimde biseyler aciyor.Bugüne kadar kanamam vardi bugün bitti) dedi aaa unutmusum. Nasilsin vs diye sordu sonunda. Neyse dün eve geldik. Ama yine halsizim. Oruç da tutuyorum. Aradi esimi dedi sen gel tek. Ben yine bozuldum cünkü beni öyle evde birakip gidecek ve kadinlarin toplandigi bir iftar ve benden yasi kücük kizlar vs de var gidecegi grupta. Ne gerek var gitmesine diye düşündüm. Eşim de anasi sonucta kararsiz kaldi. Ama benim bozuldugumu farkedince gitmekten vazgecti. Bir de olay sadece iftar degil sahura kadar oturacaklarmiş. Ne gerek var eve gelemeyecekse gece oturmanin. İftar edip gelsin. Ben karismam gerci kendi karari ama esimi neden sürüklüyor. Herseyi gectin yine giderdim ama ben o grip olsa evden corbalar tasiyorum meyveler aliyorum ki yapmam lazim. Ama o benim bu durumumda yanimda olmadi aramadi sormadi unuttu. Çok kırıldım.