- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
Dahada koyulasti herhalde ay kan sonucunuda merak ettim keske bugun verseydinde beta kac oldugunda ole cizgi cikiomus bizde bilgilneydik ayolBugün bi idrar daha yaptm canım birkaç güne kan testi yaptrcam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahada koyulasti herhalde ay kan sonucunuda merak ettim keske bugun verseydinde beta kac oldugunda ole cizgi cikiomus bizde bilgilneydik ayolBugün bi idrar daha yaptm canım birkaç güne kan testi yaptrcam insallah
Ay hayatm benim kız var ya onu sabah uyandirmak istemiyorum bırakacak birileri de yok yani uzaktalar hep esimin izin gününü bekliyorumDahada koyulasti herhalde ay kan sonucunuda merak ettim keske bugun verseydinde beta kac oldugunda ole cizgi cikiomus bizde bilgilneydik ayol
Kizinida Allah bagislasin canim haklisin tabi birakacak yer olmayinca cocugunuda surukleme zaten yaptirdiginda hesap yapariz ayol napalim herseyi hesaplaya hesaplaya muhasebecileri gectik zaten yada getir cimcimeyi ben bakarim onaAy hayatm benim kız var ya onu sabah uyandirmak istemiyorum bırakacak birileri de yok yani uzaktalar hep esimin izin gününü bekliyorum
Ayy saol kuzum bitanesin test yaptrym ilk size söylcem zaten sonucuKizinida Allah bagislasin canim haklisin tabi birakacak yer olmayinca cocugunuda surukleme zaten yaptirdiginda hesap yapariz ayol napalim herseyi hesaplaya hesaplaya muhasebecileri gectik zaten yada getir cimcimeyi ben bakarim ona
Hadi gözünaydın canımm :)Kızlar yazamadım son durumu sali günü kan verdim 61.81 ckti pazar günü kan testini tekrarladm 927.8 çıktı bakalm bu hafta sonu dr a gitmeyi düşünüyorum hayırlısı
Sagol canım sen kalp atışını dinlemeye gittin mi canmHadi gözünaydın canımm :)
Yok canım yaa doktorum izne çıktı. Keseyi yolk sacı gördük 15 ocakta gidip duyacm inşallah :)Sagol canım sen kalp atışını dinlemeye gittin mi canm
Kaçıncı haftada duyulur pekiYok canım yaa doktorum izne çıktı. Keseyi yolk sacı gördük 15 ocakta gidip duyacm inşallah :)
Kaçıncı haftada duyulur peki
Genelde 6+ larda duyuluyor ama bazen geç döllenmeden dolayı geçte duyulabiliyo canımKaçıncı haftada duyulur peki
Ay canim cok sevindim bu haftada keseyi gorursun insallahKızlar yazamadım son durumu sali günü kan verdim 61.81 ckti pazar günü kan testini tekrarladm 927.8 çıktı bakalm bu hafta sonu dr a gitmeyi düşünüyorum hayırlısı
Insallah canım bakalm cumartesi gidicem insallah kalp atisinida duyarm keseyi de görürm:)Ay canim cok sevindim bu haftada keseyi gorursun insallah
Anladm canm bakalm bize ne zman nasip olcak :)Genelde 6+ larda duyuluyor ama bazen geç döllenmeden dolayı geçte duyulabiliyo canım
Bende bugün 6+0 görünüyorum takvim hesabına göre ve kan degerlerine göre ama tabi ultrasona göre kaç çıkarım bilemem cumartesi bende duyarm inşallah6 haftada iken duymustum ve gormustum bebisi.
Dollenmeyle alakali canim o
Bence bi kaç gün bekle canm 6+5 gibi git duyabilirsin o zaman inşallah :) bende 15 ocak à kadar nasıl dayanacm bilmiyorum :)Bende bugün 6+0 görünüyorum takvim hesabına göre ve kan degerlerine göre ama tabi ultrasona göre kaç çıkarım bilemem cumartesi bende duyarm inşallah
Benim ablam biraz geç gitti çocuğu içinde ölmüştü biraz daha gelmesen seni de öldürürdü dedi drlar o yüzden fazla geç kalmak istemiyorumBence bi kaç gün bekle canm 6+5 gibi git duyabilirsin o zaman inşallah :) bende 15 ocak à kadar nasıl dayanacm bilmiyorum :)
Anladım canım sen bilirsin ama daha erken duymayadabilirsin o yüzden dedimBenim ablam biraz geç gitti çocuğu içinde ölmüştü biraz daha gelmesen seni de öldürürdü dedi drlar o yüzden fazla geç kalmak istemiyorum
Bakalm nasip artık kasık ve bel ağrısından geceleri yatamıyorum acaba bu normal miAnladım canım sen bilirsin ama daha erken duymayadabilirsin o yüzden dedim
bende de oluyo bazen ama sen yinede bi doktoruna sorarsın canım hani çok fazlaysaBakalm nasip artık kasık ve bel ağrısından geceleri yatamıyorum acaba bu normal mi