• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı görüyorum acaba ?

Canim bi de camasir suyu testi yapsana hamileligin ilk 2 ayinda gecerliymis o sonrada cikmiyomus belkikopuk kalir ustunde
Onu cevremde kim yaptysa hep yanls sonuç çıktı canım o yüzden pek inanmiyorum öle seylere :)

Onu cevremde kim yaptysa hep yanls sonuç çıktı canım o yüzden pek inanmiyorum öle seylere :)
Valla bu sitede bi arkadas 10 gun itibaren yapmis ve 8. Gunden itibaren kabarmis kopuk sonmemis bende 3 gundur yapiyorum 2 gun hic kopurup sondu bugunde kopuk bole bira kopugu gibi uzun sure kalinca acaba dedim benimde bi haftam var ama umudum yok

Aynen canım çok güzel bi duygu benim bir evladım daha var hamd olsun bu da olursa kızım abla olacak ama aylardır deniyoruz olmuyo bi de dr tüplerin kapalı olabilir demişti o yüzden kesinlesene kadar inanmycam galiba :)
ayy hadi inşallah ablasına bi kardeş gelir :) beklemediğin anlarda geliyor bu yaramazlar zaten :)

ayy hadi inşallah ablasına bi kardeş gelir :) beklemediğin anlarda geliyor bu yaramazlar zaten :)
Aynen canım hayırlısı artk dayanamadm bi test daha yaptm aynı silik çizgi çıktı en iyisi bi süre beklemek tam emin olmadan esime söylemek istemiyorum boşuna ümitlenmesn diye

Valla bu sitede bi arkadas 10 gun itibaren yapmis ve 8. Gunden itibaren kabarmis kopuk sonmemis bende 3 gundur yapiyorum 2 gun hic kopurup sondu bugunde kopuk bole bira kopugu gibi uzun sure kalinca acaba dedim benimde bi haftam var ama umudum yok
İnşallah hamilesindir sende canım

Aynen canım hayırlısı artk dayanamadm bi test daha yaptm aynı silik çizgi çıktı en iyisi bi süre beklemek tam emin olmadan esime söylemek istemiyorum boşuna ümitlenmesn diye
Canım yarın yaparsın koyulaşırsa söylersin tabi istersen :)

Canım benim tekrar bir test yapana kadar ümitlenme istersen yarın da yap p.tesi de eğer gebelik varsa yarın daha belirgin çıkar. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah

Canım benim tekrar bir test yapana kadar ümitlenme istersen yarın da yap p.tesi de eğer gebelik varsa yarın daha belirgin çıkar. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah
Aynen canim zaten inanmıyorum henüz hamile olduguma:)

Yok canım henüz yapmadm test alabilirsem alacam bugün nöbetçi eczane çok yakında değil bakalm :)
Ay senden cok ben heyecan yaptim seni tanimiyorum cok sohbetimizde yok ama burdaki insanlar o kadar samimi icten insanlar ki ortak dertlerimiz oldugu icin insan kendi kardesiymis gibi benimsiyor birbirini

S
Ay senden cok ben heyecan yaptim seni tanimiyorum cok sohbetimizde yok ama burdaki insanlar o kadar samimi icten insanlar ki ortak dertlerimiz oldugu icin insan kendi kardesiymis gibi benimsiyor birbirini
Sagol kuzum benim yaptm az önce test ilk seninle paylasym bakalm :)

Kizlaaaaarrrrr galiba hamileyimmmmm :)

Eklentiler

• 20151220_151410.jpg
    20151220_151410.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 129
Daha koyu düne göre

Eklentiler

• 20151220_145124.jpg
    20151220_145124.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 109
Back