- 29 Ekim 2014
- 570
- 243
- 123
Onu cevremde kim yaptysa hep yanls sonuç çıktı canım o yüzden pek inanmiyorum öle seylere :)Canim bi de camasir suyu testi yapsana hamileligin ilk 2 ayinda gecerliymis o sonrada cikmiyomus belkikopuk kalir ustunde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu cevremde kim yaptysa hep yanls sonuç çıktı canım o yüzden pek inanmiyorum öle seylere :)Canim bi de camasir suyu testi yapsana hamileligin ilk 2 ayinda gecerliymis o sonrada cikmiyomus belkikopuk kalir ustunde
Demek herkeste cikmiyomusSilik çizgi çıktığında yapmıştım canım 3 gün vardı adete
Valla bu sitede bi arkadas 10 gun itibaren yapmis ve 8. Gunden itibaren kabarmis kopuk sonmemis bende 3 gundur yapiyorum 2 gun hic kopurup sondu bugunde kopuk bole bira kopugu gibi uzun sure kalinca acaba dedim benimde bi haftam var ama umudum yokOnu cevremde kim yaptysa hep yanls sonuç çıktı canım o yüzden pek inanmiyorum öle seylere :)
ayy hadi inşallah ablasına bi kardeş gelir :) beklemediğin anlarda geliyor bu yaramazlar zaten :)Aynen canım çok güzel bi duygu benim bir evladım daha var hamd olsun bu da olursa kızım abla olacak ama aylardır deniyoruz olmuyo bi de dr tüplerin kapalı olabilir demişti o yüzden kesinlesene kadar inanmycam galiba :)
Aynen canım hayırlısı artk dayanamadm bi test daha yaptm aynı silik çizgi çıktı en iyisi bi süre beklemek tam emin olmadan esime söylemek istemiyorum boşuna ümitlenmesn diyeayy hadi inşallah ablasına bi kardeş gelir :) beklemediğin anlarda geliyor bu yaramazlar zaten :)
İnşallah hamilesindir sende canımValla bu sitede bi arkadas 10 gun itibaren yapmis ve 8. Gunden itibaren kabarmis kopuk sonmemis bende 3 gundur yapiyorum 2 gun hic kopurup sondu bugunde kopuk bole bira kopugu gibi uzun sure kalinca acaba dedim benimde bi haftam var ama umudum yok
Ay insallah agzin bal yesin 4 senedir cok uzuldum artik Rabbim benimde yuzume guler insallahİnşallah hamilesindir sende canım
İnşallah canım benim rabbim senindd kucağını dolsursun inşallahAy insallah agzin bal yesin 4 senedir cok uzuldum artik Rabbim benimde yuzume guler insallah
Aminnn insallahİnşallah canım benim rabbim senindd kucağını dolsursun inşallah
Canım yarın yaparsın koyulaşırsa söylersin tabi istersen :)Aynen canım hayırlısı artk dayanamadm bi test daha yaptm aynı silik çizgi çıktı en iyisi bi süre beklemek tam emin olmadan esime söylemek istemiyorum boşuna ümitlenmesn diye
Söylerim tabiki ama evde test kalmadı :)Canım yarın yaparsın koyulaşırsa söylersin tabi istersen :)
Aynen canim zaten inanmıyorum henüz hamile olduguma:)Canım benim tekrar bir test yapana kadar ümitlenme istersen yarın da yap p.tesi de eğer gebelik varsa yarın daha belirgin çıkar. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah
Canim naptin heyecanla yarini mi bekliyosun bugun bidaha yaptin miAynen canim zaten inanmıyorum henüz hamile olduguma:)
Yok canım henüz yapmadm test alabilirsem alacam bugün nöbetçi eczane çok yakında değil bakalm :)Canim naptin heyecanla yarini mi bekliyosun bugun bidaha yaptin mi
Ay senden cok ben heyecan yaptim seni tanimiyorum cok sohbetimizde yok ama burdaki insanlar o kadar samimi icten insanlar ki ortak dertlerimiz oldugu icin insan kendi kardesiymis gibi benimsiyor birbiriniYok canım henüz yapmadm test alabilirsem alacam bugün nöbetçi eczane çok yakında değil bakalm :)
Sagol kuzum benim yaptm az önce test ilk seninle paylasym bakalm :)Ay senden cok ben heyecan yaptim seni tanimiyorum cok sohbetimizde yok ama burdaki insanlar o kadar samimi icten insanlar ki ortak dertlerimiz oldugu icin insan kendi kardesiymis gibi benimsiyor birbirini