• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı görüyorum acaba ?

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
123
Kızlar acaba yine mi gözlerim bana bir oyun oynuyor sizde bi bakarmsnz teste

Eklentiler

• IMG-20151219-WA0000.jpeg
    IMG-20151219-WA0000.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 355
Canim bence bi hayalet cizgi var ama pazartesi sabah bidaha tekrarla insallahbirazda belirir hemen sevinme uzulebilirsin tabi pazartesiye kadarda sabretmek zor ama bekle bakalim insallah vardir adete kac gunun var

Canim bence bi hayalet cizgi var ama pazartesi sabah bidaha tekrarla insallahbirazda belirir hemen sevinme uzulebilirsin tabi pazartesiye kadarda sabretmek zor ama bekle bakalim insallah vardir adete kac gunun var
2 gün var canım

Bende gordum yarin yaparsan dahada belli oldugunu gorursun ;)

Ay simdi kendimmis gibi heyecan yaptim insallah vardir pazartesi kesin bildir buraya belirtin falan var mi
Valla normal adet belirtileri dışında pek bi değişiklik yok canım testi de zaten öylesine yaptm hemen çıkınca göz yanılması dedim hala da inanmiyorum :)

hadi güzel haberlerini alırız inşallah canım ben 3 gün kala yaptım böyleydi her gün daha da koyulaştı :) çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin inşallah :)
Aynen canım çok güzel bi duygu benim bir evladım daha var hamd olsun bu da olursa kızım abla olacak ama aylardır deniyoruz olmuyo bi de dr tüplerin kapalı olabilir demişti o yüzden kesinlesene kadar inanmycam galiba :)

Back