Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün var canımCanim bence bi hayalet cizgi var ama pazartesi sabah bidaha tekrarla insallahbirazda belirir hemen sevinme uzulebilirsin tabi pazartesiye kadarda sabretmek zor ama bekle bakalim insallah vardir adete kac gunun var
canım hayalet bi çizgi var benm adete 3 gün kala böyle çıkmıştı senn kaç gün var adete hemen belirdi mi bu çizgiKızlar acaba yine mi gözlerim bana bir oyun oynuyor sizde bi bakarmsnz teste
Ay simdi kendimmis gibi heyecan yaptim insallah vardir pazartesi kesin bildir buraya belirtin falan var mi2 gün var canım
Evet canım hemen çıktı 2 gün var adetecanım hayalet bi çizgi var benm adete 3 gün kala böyle çıkmıştı senn kaç gün var adete hemen belirdi mi bu çizgi
POWERHACK canım valla eğer hamileysem rabbim bana çok özel bi günde bunu nasip etmiş demektir bugün benim evlilik yildönümümBende gordum yarin yaparsan dahada belli oldugunu gorursun
Valla normal adet belirtileri dışında pek bi değişiklik yok canım testi de zaten öylesine yaptm hemen çıkınca göz yanılması dedim hala da inanmiyorum :)Ay simdi kendimmis gibi heyecan yaptim insallah vardir pazartesi kesin bildir buraya belirtin falan var mi
Amin canım inşallahHadi insallah canim hakkinda hayirlisi olsun
canıım bence hamilesin :)Evet canım hemen çıktı 2 gün var adete
Ayy inşallah canım :)canıım bence hamilesin :)
hadi güzel haberlerini alırız inşallah canım ben 3 gün kala yaptım böyleydi her gün daha da koyulaştı :) çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin inşallah :)Ayy inşallah canım :)
Canim bi de camasir suyu testi yapsana hamileligin ilk 2 ayinda gecerliymis o sonrada cikmiyomus belkikopuk kalir ustundeAyy inşallah canım :)
canım ben onu yaptım ama gerçekliği yok onun bende köpürmediCanim bi de camasir suyu testi yapsana hamileligin ilk 2 ayinda gecerliymis o sonrada cikmiyomus belkikopuk kalir ustunde
Yaptinda gunun gecmismiydi canim yada ne kadar vardicanım ben onu yaptım ama gerçekliği yok onun bende köpürmedi
Silik çizgi çıktığında yapmıştım canım 3 gün vardı adeteYaptinda gunun gecmismiydi canim yada ne kadar vardi
Aynen canım çok güzel bi duygu benim bir evladım daha var hamd olsun bu da olursa kızım abla olacak ama aylardır deniyoruz olmuyo bi de dr tüplerin kapalı olabilir demişti o yüzden kesinlesene kadar inanmycam galiba :)hadi güzel haberlerini alırız inşallah canım ben 3 gün kala yaptım böyleydi her gün daha da koyulaştı :) çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin inşallah :)