Yanlış mı düşünüyorum?

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
34
iyi akşamlar herkese burdaki kaynana görümce konularını şaşkınlıkla okurdum abartmıyım ama benzeri benim başıma geldi kızlar ve ne düşünmeliyiö nasıl davranmalıyım bilmiyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var. Olay şu, benim ağustosta düğünüm var görümcem ildışında uzak bir ilde yaşıyor eşinden dolayı, ama şubat tatilinin ve yaz tatilinin tamamında buraya geliyor kayınvalidemde kalıyor eşiyle. Temmuzun son haftası için annemi (kayınvalidemi) çağırmış yanına 1 hafta kalması için yurtdışından misafirleri gelcekmiş de annem evi beklicekmiş annem söyleyince şaşırdım ama belli etmedim iyi ki de etmemişim gidesi var gibiydi çünkü ama düğünün 10 gün kadar öncesinde ablamın yanına çağırması bana çok tuhaf geldi neyse bigün annemdeyken aradı temmuzdan önce de gelip gitsin bir kere istedi annem de iki defa olmaz tarih belirle bir kere gelebilirim dedi. Ya kendimi ablamın yerine koyuyorum ve hiç ama hiç haklı bir yerini görmüyorım benim kardeşim evlencek ben daha geç gelcem hazırlıklara geç katılcam diye üzülürüm o annemi de çağırıyo hem de iki defa. Şımarık çocuklar olur ya.. Bugün nişanlımla konuştuk bu cumartesi gidiyomuş annem yanına temmuz sonu iptal olmuş. Ben de tutamadım artık içimde iyi olmuş tam düğün zamanı gitse olmazdı zaten dedim ses etmedi. Hayır eşinin bütün ailesi orda kayınvalidesi orda o beklesin evi diyorum içim içimi yiyordu sonra bi kendime kızdım sana ne ne halleri varsa görsünler onlar olmasa bile düğün olmucak mi diyorum ama ablama gücendim gerçekten kardeşini beni düşünmediğini biraz kendini düşündğünü düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz fazla mı abartıyorum

Gorumcen bencillik etmis anasini kiskanasi gelmis bencilce evet ama dert etmen gereksiz zaman azaldikca yakininda olmalari daha stres yaratici olur her kafadan bi ses cikar sen sen ol bastan cok micmic olma biraz mesafen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…