yanlış kadın modeli nedir sizce ?

denizkizi7

karmakarışıkbirhayat
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
422
326
Mrb bayanlar burda hep yanlis, kötü, evlenilmemesi gereken, bosanilmasi gereken erkek modellerini bolca okuduk öğrendik sayılır. Ama ya kadınlar? Onlar mükemmel mi eşiyle sorun yaşayan çoğu kadın bunu sorgulamamistir buyuk ihtimalle ama ben bugunlerde onu sorgulamaya başladım. Acaba doğru insan miyim diye bazen trip yapip konuyu uzattigim doğrudur birşeyleri değiştirmiyor ama siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?

Haklısın. Çoğu kadın, yaşadığı problemlerde kendi hatasının olup olmadığını sorgulamıyor.
Bana göre yanlış kadın değil de hatalı davranan kadın desek daha yerinde olur.
Örneğin; evli veya bekar hiç fark etmez, hayatındaki erkeğin maddi durumunu hiç göz önünde bulundurmadan sürekli ondan maddi beklenti içinde olan kadın hatalıdır. Erkeğin durumu iyi de olabilir, "alsın banane" diye düşünmek çok çok ayıp geliyor. Özellikle yüzük beklentisi, özel hediye beklentisi ve hatta düğünde takılacak gereksiz pahalı set beklentisini bile bu gruba koyuyorum.
Bir diğer hatalı kadın: erkeğe hiç güvenmeyen. Sürekli onun telefonunu kurcalayan, arkadaşlarıyla hiçbir aktiviteye katılmasına müsaade etmeyen kadın. Güvenilmeyecek bir erkekse onunla ne işin var değil mi?
Aklıma bunlar geldi şimdi. Konu ilerledikçe tekrar katılırım. :)

Bende katılıyorum hepsine.. maddi olarak sürekli karşıdan beklenmesi çok yanlış özellikle flört döneminde, sanki erkek her zaman maddi olarak hazır olmalı herşeyi karşılamaya kızlar olarak lutfedilip o kişiyle sevgili olunmuştur çünkü. Evlilikte zaten ortak olmalı bütçe diğer türlüsü ortaklık başka bişey değil. Bu konunun bana ve benim gibi sorunlar yaşayanlara yardımcı olmasını istiyorum. Hatalarımızı gorebiliriz belki bu şekilde

Kadin-erkek olarak ayirmiyorum genel yorum yapicam

Asiri kiskanc , ipini biraktigin anda hemen aldaticakmis hissinde olan ve surekli bu konularda huzursuzluk cikartan

Bencillik yapan , kendi dogrusunu kabul ettirmeye calisan empati yeteneği sifir olan

Sinirliyken agzindan cikanlari kontrol edemeyen

En ufak konuyu bile uzatip illa benim dedigim olacak diye dirdir yapan insanların kimseyle mutlu olamayacağını düşünüyorum. Kadin olsun erkek olsun..

Bunların çoğunu farkında olmadan yapıyoruz sanırim. Aslında ne çok bu konular hakkında bilgilendirilmeye ihtiyacımız var çiftler olarak belki bu kadar boşanma olmazdı

Hayatı zindan eden kadın tipi..
Kendine diğin şeyi kocana yapmayacaksın
Saygısız
Durup dururken sorun çıkaran
Evde huzur vermeyen
Sürekli eleştiren kadın hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…